Titania · Publicerad 24 mars 2020

Är du en driven, positiv redovisningsekonom? Är du dessutom en självgående person som trivs med att ta ansvar och som vill utvecklas? Då kan denna roll på entreprenöriella och dynamiska Titania vara något för dig!

Titania är ett Stockholmsbaserat fastighetsbolag med fokus på att förvalta bostäder och omvandla områden till levande stadsmiljöer. Titania bygger moderna hem och levande stadsmiljöer för människor att trivas i. Titaniakoncernen är idag en av de snabbast växande fastighetsutvecklare i Stockholmsområdet med väldokumenterad erfarenhet av både projekt i egen regi och entreprenader för externa kunder. I den här rollen på Titania får du vara med på en spännande tillväxtresa där du får möjlighet till utveckling!

Titanias ambition att notera sig under 2021. Inför en planerad notering behöver koncernens ekonomifunktion förstärkas med en redovisningsekonom.

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom arbetar du brett med allt från löpande redovisning, skatt och momsdeklarationer till månadsbokslut. Du kommer att ha ett nära samarbete med koncernredovisningschefen och få möjlighet att utvecklas i koncernredovisning. Titaniakoncernen växer och det kommer även deras ekonomifunktion att göra. Därför finns det även stora möjligheter på sikt att få arbeta med controlleruppgifter såsom analys och uppföljning samt bygga rapporter och skapa struktur och processer.

Du kommer att ingå i ekonomiteam och rapportera direkt till CFO. Tjänsten är placerad på Titanias huvudkontor i Fredhäll, Kungsholmen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månadsbokslut och avstämningar
  • Kontaktperson gällande extern partner för lönehantering
  • Delaktig i årsbokslut, kvartalsrapportering och upprättande av årsredovisning
  • Delaktig i koncernredovisning och konsolideringen av koncernens bolag
  • Delaktig att driva interna projekt för processutveckling och ständig förbättring
Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har några års erfarenhet som redovisningsekonom alternativt revisor och är självständig i månadsbokslut. Du har ett intresse för koncernredovisning och att driva och arbeta med förändringsprojekt och processer och rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbolag eller bostadsrättsföreningar.

Din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en positiv, engagerad och självgående person som drivs av utveckling och nya utmaningar. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk miljö. För att lyckas i rollen är du nyfiken, naturligt service-minded och ansvarfull. Du är vidare en lösningsorienterad person och självklart en lagspelare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Titania med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Titania
Titania är ett Stockholmsbaserat fastighetsbolag med fokus på att förvalta bostäder och omvandla områden till levande stadsmiljöer. Titania bygger moderna hem och levande stadsmiljöer att leva livet i. Boende för alla!

Den verksamhet som startade som en enskild firma är idag en företagskoncern med ett flertal bolag, alla verksamma inom fastighets- och byggbranschen. På Titania är vi idag cirka 40 anställda och har projekt med byggrätter för omkring 1 500 bostäder i olika stadier av framtagandeprocessen.

Titania är just nu involverade i det inspirerande arbetet att tillsammans med kommuner utveckla Stockholms framtida bostadsområden.

Titaniakoncernen är idag en av de snabbast växande fastighetsutvecklare i Stockholmsområdet med väldokumenterad erfarenhet av både projekt i egen regi och entreprenader för externa kunder.

Du kan läsa mer på www.titania.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga