ToFindOut · Publicerad 6 okt 2021

Nu söker vi en kollega till teamet på ToFindOut i Stockholm som gillar en blandning av administration, struktur och service

ToFindOut är ett branschledande företag inom bakgrundskontroller och utökar nu sitt researcherteam. Jobbet är perfekt för dig som vill utveckladin administrativa ådra och samtidigt uppskattar daglig kontakt med, myndigheter, kunder, kandidater. Du kommer dagligen arbeta med våra leveranser av bakgrundskontroller genom att samla in, granska, tolka, analysera och sammanställa information.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som researcher på ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 11 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och dom ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakt som företagens kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocess.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med drygt 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som researcher kommer du att ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta främst med svenska bakgrundskontroller men även med bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:
  • Samla in information från öppna källor (ex myndigheter, domstolar), arbetsgivare/utbildningsinstitut och diverse databaser
  • Sammanställa, granska och presentera informationen
  • Ha kontakt med myndigheter, uppdragsgivare, kandidater och samarbetspartners
  • Möta kunders förfrågningar och vara behjälplig i kundservicefrågor
Du kommer sitta en hel del i telefonkö för att få in uppgifterna från de offentliga registren och samtidigt jobbar du med de andra arbetsuppgifterna.

Rollen innebär också

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm.

Start sker så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är på 50% och inleds med en visstidsanställning fram till årsskiftet med god chans till förlängning efter det. Arbetstiderna är måndag till fredag 8:00-12:00.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill jobba på 50% och som gärna har någon sorts serviceerfarenhet och som gärna jobbar administrativa uppgifter. Du är flytande i svenska och engelska.

Som person tror vi att du:
  • Är strukturerad, systematisk och noggrann ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och leverera mot deadlines.
  • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv
  • Gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information
  • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
  • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att nå goda resultat
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga