ToFindOut · Publicerad 29 okt 2021

ToFindOut fortsätter att växa och rekryterar nu nästa administratör till researchteamet. Här kommer du till ett engagerat, ansvarstagande, prestationsinriktat och snällt team som tillsammans levererar bakgrundskontroller, främst i samband med rekryteringsprocesser med syfte att skapa tryggare arbetsplatser och säkrare rekryteringar.

Trivs du att arbeta administrativt, noggrant, strukturerat och serviceinriktat? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker som administratör till researchteamet. Du kommer dagligen att jobba med sammanställning och leverans av bakgrundskontroller genom att samla in, granska, kontrollera och återkoppla information inom ekonomi, juridik och personalia. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och förväntas starta enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. ToFindOut sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:
 • Samla in information från öppna källor ex skattemyndigheten, transportstyrelsen, Sveriges domstolar och databaser.
 • Verifiera och säkerställa CV och referenser genom att efterfråga information från arbetsgivare och utbildningsinstitut både i Sverige och utomlands.
 • Genomföra mediakontroller och sammanfatta juridiska ärenden.
 • Sammanställa, granska, kontrollera och återkoppla informationen till kunder/uppdragsgivare samt vara ett bollplank för dessa.
 • Ha kontinuerlig kontakt med främst uppdragsgivare men även med kandidater och samarbetspartners.
Kvalifikationer:

För att passa och trivas i rollen som administratör inom researchteamet tror vi att du har erfarenhet från en administrativ roll tidigare. Du kommer främst att ansvara för svenska kontroller men då ToFindOut även levererar kontroller globalt är det viktigt att du både kan svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person tror vi att du:
 • Är noggrann, systematisk och har en god servicekänsla
 • Trivs att hantera många parallella ärenden
 • Gillar att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga
 • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
 • Empatisk och har lätt för att sätta dig in i andras situation
Dina framtida kollegor beskriver arbetet på ToFindOut:

"Ett omväxlande och roligt jobb där ingen dag är den andra lik. I den här rollen får man användning för sin effektivitet och sin nyfikenhet. Vi stöttar alltid upp varandra, oavsett som det är arbetsrelaterat eller inte och vi gillar att ha kul på jobbet"

ToFindOut

"Det är bättre att veta" - den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och erbjuder företag och organisationer bakgrundskontroller i samband med anställning, inhyrning och företagsförvärv. Företaget har en egen utvecklingsavdelning och ligger i framkant med digitala gränssnitt vilket gör att dom kan tillhandahålla snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder.

I denna rekrytering samarbetar ToFindOut med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se alternativt 0704-71 50 59. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Administratör, Researcher, Utredare, BackOffice, bakgrundskontroll
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga