ToFindOut · Publicerad 25 nov 2021

Nu söker vi en ny medarbetare till teamet på ToFindOut vid Norra bantorget i Stockholm

Har du erfarenhet som administratör och gillar att jobba strukturerat? Har du arbetat med kundservice eller kundtjänst och vill nu ha en tjänst som blandar service och administration? ToFindOut vill nu utöka teamet med en administrativ researcher som tillsammans med gruppen kommer jobba med att göra bakgrundskontroller. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administrativ researcher kommer du jobba med att ta fram bakgrundskontroller till företagets kunder som sträcker sig från olika rekryteringsföretag till enskilda större företag, organisationer och myndigheter. Det kan vara i samband med alltifrån rekryteringsprocesser till löpande bakgrundskontroller av säkerhetsklassad personal. Din insats kommer göra skillnad!

På ToFindOut kommer du att ingå i ett sammansvetsat team på 11 personer. Gruppen har en otroligt god harmoni och positiv stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation. Om någon är sjuk eller borta hjälps alla åt och tar ett gemensamt ansvar för leveranserna till kunderna. Hjälpsamhet och gemenskap är en självklarhet!

Du kommer få en gedigen upplärning av en nära kollega och kommer sedan ha flera erfarna kollegor som hjälper dig tills du är självgående och kan hantera fler och fler moment i arbetsprocesserna. Bolaget har totalt cirka 25 anställda med alla hjälpfunktioner inräknade. Kontoret är modernt och fräscht och ligger centralt vid Norra Bantorget, ett stenkast från Centralstationen.

ToFindOut har en ständig ambition att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna. De har en egen utvecklingsavdelning som jobbar med ständiga förbättringsprojekt och har utvecklat egna digitala gränssnitt vilket gör att dom ses som ledande inom branschen gällande arbetsprocesser. Resultatet är att ToFindOut får mycket höga betyg i de olika NPS-undersökningar som kunderna gör efter avslutade processer, ett kvitto på att kunderna är väldigt nöjda med kvaliteten och snabbheten.

ToFindOut ingår i en större koncern med stabila ägare som satsar på verksamheten och bolaget visar samtidigt goda finansiella resultat.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som researcher kommer du arbeta med bakgrundskontroller, främst på kandidater i samband med rekryteringar. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta främst med svenska bakgrundskontroller men även med internationella bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:
  • Samla in information från öppna källor så som myndigheter, domstolar och diverse databaser
  • Efterfråga samt granska information från utbildningsinstitut och arbetsgivare
  • Uppdatera, sammanställa, granska och presentera informationen i system och rapporter
  • Svara på frågor från uppdragsgivare, kandidater och samarbetspartners
Arbetet innebär att du kommer sitta en hel del i telefonkö för att få in uppgifterna från offentliga källor samtidigt som du jobbar med de andra arbetsuppgifterna.

Rollen innebär också

ToFindOut består av drygt 25 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget i Stockholm. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag 8:00-17:00 och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har någon sorts serviceerfarenhet och som gärna jobbar med administrativa uppgifter. Du är flytande i svenska och engelska.

Som person tror vi att du:
  • Är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och leverera mot deadlines
  • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv
  • Gillar att hantera flera saker samtidigt
  • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
  • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att nå goda resultat
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga