Total Resurs AB · Publicerad 14 aug 2020

Om bolaget
Företaget har en tjänst som revolutionerar låsbranschen genom hantering av nycklar direkt i mobilen. Med rötter i IT-branschen har de tagit fram innovativa lösningar för att på ett säkert sätt kunna öppna dörrar digitalt. Bolaget står inför en spännande expansionsresa där produkten bland annat har tagit dem utanför Sveriges gränser. De som jobbar på bolaget förenas i en stark entreprenörsanda och ett driv att utveckla teknik i en bransch som står inför digitalisering.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med utgående försäljning mot mindre privata verksamheter så som butiker, gym och tjänsteföretag. Med dina primära arbetsverktyg som telefon och dator ansvarar du för att nå din budget. Du bokar och genomför dina egna kundmöten och driver affären från start till avslut. Vid behov finns säljsupport och hjälp att tillgå. Du utgår från kontoret i Solna men spenderar naturligtvis tid ute hos dina kunder.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är tuff, modig och vågar vara ärlig och kravställande. Du har förståelse för hur en affär är uppbyggd och du klarar av att både boka möten och genomföra möten med kunddialog och förhandling. Du är handlingskraftig, prestigelös och har viljan att utvecklas. Du har stora utvecklingsmöjligheter i bolaget och eftersom de välkomnar dig till en startup-miljö trivs du i snabbföränderliga miljöer med dess utmaningar.

Du...
  • har rätt inställning! Prestigelös, vilja och driv
  • vågar vara ärlig och ställa krav
  • är en självständig "doer" med teamkänsla
  • trivs i startup-miljö
  • har B-körkort
Har du dessutom erfarenhet från försäljning och/eller branscherfarenhet är det meriterande.

Bolaget erbjuder
Bolaget befinner sig i en stor tillväxtfas och du erbjuds att arbeta i ett ungt företag med stark entreprenörsanda. Idag är bolaget fem anställda och du kommer i rollen som säljare ta en viktig och central roll för bolagets fortsatta tillväxt. Tillsammans med drivna kollegor är ni ansvarstagande och arbetar mot uppsatta mål. Du har själv möjligheten att påverka ditt arbete och för dig som är driven och vill utvecklas finns det stora utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid intervju.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Christoffer Sjöström christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga