Total Resurs · Publicerad 31 jan

Är du nyutexaminerad inom systemvetenskap inom utveckling eller IT-teknik? Vi söker dig till vår kund Accenture Technology.

Om kunden

Företaget är en av världens största oberoende leverantörer av IT-tjänster med ett stort nätverk av experter, i olika branscher i 120 olika länder världen över. Här får du en chans du bara inte kan tacka nej till! Alla dörrar står öppna för dig. Man sitter i fina lokaler med bästa tänkbara läge vid Fridhemsplan i Stockholm City. Inom Accenture Tchnology får du möjlighet att arbeta inom flera olika områden: affärssystem SAP, Oracle och IES bland annat. Du erbjudsa att arbeta med spännande kunder i högprioriterade projekt med flera olika roller inom digitalisering och nya innovativa teknologier. Coachning och teamwork är A och O med kontinuerlig utbildning och utveckling. Arbetsmiljön präglas av mångfald.
Exempel på roller som finns öppna: Technical Architect, Scrum Master, UX Design, Front- end och backend utvecklare, Dev.Software tester, Test automation engineer, Test Manager, IT-Service Manager bland annat.

Vår kund erbjuder

Att jobba som funktionell konsult kan innebära en mängd olika uppgifter under ett projekts olika faser. Som funktionell konsult kommer du fungera som en"bro" mellan kund och de tekniska resurserna inom företaget. Ett projekt kan tex inledningsvis börja med att sätta sig in i och förstå vad kunden vill ha ut av projektet/releasen, ofta gör man detta genom olika work-shops för att fånga upp kundens krav och behov. Kraven som godkänns ligger sedan till grund för vad som ska specificeras under designfasen. I designfasen har den funktionella konsulten tät kontakt med kunden för att kunna skriva specifikationer för utveckling.

Kompetens

Har du en IT-inriktad examen från högskola eller universitet? Du bör ha ett starkt intresse för IT och förståelse för tekniken men framförallt ska du lockas av att arbeta systemnära och i tät dialog med kund.

Är du intresserad av affärssystem som Oracle SAP. eller andra teknikområden som AI, BI, Cloud, E-commerce, Robotics Salesforce, Workday Tänker du nu...'Det är mig de söker!' tveka inte! Här får du en chans att kunna klätta i karriären på ett av de bästa företagen. Här kommer du att arbeta i en föränderlig IT- och digital miljö, tillsammans med de bästa människorna med främsta kompetenserna på marknaden. Vi söker dig med en slutförd akademisk utbildning exempelvis inom Data- och Systemvetenskap. Kanske har du nyligen avsluta dina studier och ännu inte hamnat på företaget som verkligen sastar på dig och din utveckling eller så har du 1-2 års arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper

Då du kommer arbeta i projekt nära kunden, är det viktigt att du har hög social kompetens och är en god kommunikatör. Som person är du analytisk och har lätt för att hitta kreativa lösningar. Vi tror också att du har lätt för att förstå och översätta kunders behov till en lösning som fungerar som länk mellan krav och implementerade systemet.
Visst låter det som en roll för dig?
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta: Linda Olin Hall, Konsultchef
073- 522 70 83
linda.olin@totalresurs.se

Sökord: Accenture Technology, systemutvecklare, Data- och Systemvetenskap. SAP, Oracle
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare