Total Resurs · Publicerad 28 dec 2019

Gillar du att arbeta med teknik och att hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för deras behov? Har du en bakgrund inom informationssäkerhet, systemvetenskap eller informationsteknik och vill arbeta med tekniken bakom Nexus säkerhetslösningar? Ta då chansen och var med på Nexus resa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Engineer arbetar du med Nexus tjänsteleveranser för kunder. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter är både utmanande, utvecklande och omväxlande. Dina arbetsdagar kommer bland annat bestå av förändringsarbete i kunders lösningar, rapportering av olika former av data, felsökning och support samt tekniskt stöd vid nya affärer. Du ansvarar för den dagliga driften av Nexus kunders lösningar och arbetar kontinuerligt för att utveckla rutiner och processer kring dessa lösningar, med målet att erbjuda kunderna en så bra upplevelse som möjligt. Du kommer att ingå i en mindre grupp inom IT-teamet på Nexus. Målet är att bli effektivare genom automatisering och utveckling av Nexus tjänster i molnet.
Du spenderar mestadels av din tid med dina kollegor på kontoret men är emellanåt ute på plats hos kunder. Du deltar som tekniskt stöd i försäljningsprocesser och ger rådgivning kring Nexus lösningar.

I tjänsten ingår schemalagd beredskap (24/7) för samtliga i teamet, cirka en gång i månaden.

Din profil

En akademisk utbildning inom informationssäkerhet eller systemvetenskap alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet
  • Kunskap inom Windows Server och Linux
  • Kunskap om databaser (MSSQL och MySQL)
  • Kunskap inom datanätverk.
  • Kunskap i Azure
  • Är social, orädd och har ett glatt humör
  • Har integritet och uthållighet
  • Är strukturerad och tydlig
  • Har lätt att navigera i organisationen
  • Har ett driv att ständigt förbättra våra tjänster, processer och kommunikation
Förmodligen har du en relevant utbildning med några års erfarenhet. Din nyfikenhet och noggrannhet genomsyrar allt du gör, oavsett vad det är. Du sprider glädje, energi och kunskap vidare i teamet och jobbar för att ni tillsammans ska nå era mål, samtidigt som ni har roligt på vägen. Du tar eget ansvar och kan fatta egna beslut för att komma framåt i ditt arbete. Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt bidra med egna förslag. Du ger dig inte i första taget om du stöter på ett problem men har heller inget emot att fråga en kollega om hjälp. Då du har daglig kommunikation med kunder både inom Sverige och utomlands är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder

Nexus är ett high tech bolag som ligger i framkant inom sitt segment, säkerhet och identitetshantering. Du kommer få jobba i en komplex infrastruktur, där du går bortom systemadministration och faktiskt är med och bygger morgondagens lösningar. Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor som kommer att stötta dig och hjälpa dig att utvecklas. Nexus försöker undvika silos och ditt team sitter nära både utveckling och produktledning. Du kommer naturligtvis att få utbildning i produkterna som används för att alltid kunna leverera den allra bästa servicen. Nexus är dessutom just nu inne i en spännande förändringsfas och du kommer att få chansen att vara med och påverka hur du och dina närmsta kollegor kommer att arbeta framöver. På Nexus råder en leveransfokuserad atmosfär med högt i tak och där man värnar om individen. Självklart i en miljö med mycket värme och skratt.

Kundernas säkerhet är viktig! Därför kommer slutkandidaterna att få genomgå en bakgrundskontroll.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef
birgitta.ekstrom@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs arbetar med både konsulttjänster och rekrytering inom IT där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och start samarbete. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT. Läs mer på: www.totalresurs.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga