Total Resurs · Publicerad 23 nov

Vi söker en Sharepoint administratör till vår kund inom läkemedelsbranschen.

Om kunden

Företaget är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på sällsynta sjukdomar. Deras vision är att bli ansedd som en global ledare i att tillhandahålla innovativa behandlingar som gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar. Produktportföljen fokuserar främst på behandlingar inom hemofili och Specialty Care. Partnerskap inom utveckling och kommersialisering av produkter inom Specialty Care är en viktig del av deras strategi. Företaget anses vara pionjärer inom bioteknologi med stort kunnande inom proteinteknik och produktion av biologiska läkemedel. Intäkterna uppgick 2017 till 6,5 miljarder kronor och antalet anställda var cirka 850 av dessa arbetar 450 personer i Sverige.

Vår kund erbjuder

Företaget sitter centralt i Solna vid Karolinska. Gruppen består idag av 14 personer i åldern 25-50. Du kommer vara anställd hos Total Resurs med fast månadslön och bra villkor och förmåner.

Kompetens

För att passa i rollen ser vi gärna att du behärskar följande och är relativt självgående inom nedan:
  • Support gällande sharepoint
  • Utbildning och kunskapsspridning i servicedesk
  • Utbildning och kunskapsspridning för end-user (selfservice tjänster och det de kan göra direkt på siterna)
  • Migrering med Sharegate (från 2010 till 2013, eventuellt från sharepoint online till 2013, och eventuellt sharepoint 2010/2013 till sharepoint online, beroende framtida val)
  • Rättighetsstrukturer på siter dvs. hjälpa användare att få rätt rättigheter utifrån företagets IT-visioner och vad slutanvändare behöver
  • Viss del av kontoadministrering i Office365
  • Vara ett stöd till siteägare när det gäller ideer kring mer avancerade lösningar tex. är olika typer av listor inte avancerat för en sharepoint administratör men avancerat för end-user,
  • Viss erfarenhet och förståelse av sharepoint Workflow
  • Allmän felsökning inom sharepoint, allt från profilesync till search eller dyl.
Det är också meriterande:
Med förståelse för powershell
Enklare CSS kunskap/webkunskap

Personliga egenskaper

Här söker vi en person med stort ansvarstagande och driv att vara självgående. Du är ödmjuk i din framtoning och tar tag i uppgiften från "ax till limpa". Att arbeta mot deadlines är något du är van vid. Du är en god lyssnare som med lätthet kan prata med användarna och uppnå förändring genom Change management.

Vi erbjuder

Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Marie Jensen, Konsulchef
Telefon: 073-522 70 84 marie.jensen@totalresurs.se

Sökord: Sharepoint, Sharepoint administratör, powershell,
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga