Total Resurs · Publicerad 5 mars 2020

Vi söker fler supporttekniker som drömmer om en karriär inom IT och som vill hamna på en arbetsplats där vi verkligen satar på dig som anställd!

Dina arbetsuppgifter
För att klara av jobbet är det bra om du har erfarenhet att arbeta med ärendehanteringssystem, support av Officeapplikationer, Windows 7/8/10, Outlook, nätverksrelaterade problem, TCP/IP samt administrera behörigheter och rättigheter i Active Directory. Beroende på din erfarenhet och kompetens kommer du att få arbeta inom first line eller second line alternativt Onsite. Vi söker dig med både kortare eller längre erfarenhet inom IT och support. Ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer få arbeta med allt från support via telefon och mail till support onsite hos slutanvändare. Är du positiv och driven med en teknisk ådra är det här helt rätt jobb för dig!

Din profil
Engagemang och driv är A och O! Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta som supporttekniker eller motsvarande roll sedan tidigare i en Microsoftbaserad miljö. Har du en utbildningsbakgrund inom IT är det ett stort plus. Du bör även ha erfarenhet av administrering i Active Directory och möjlighet att snabbt kunna sätta dig in i nya IT-miljöer. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du social, kommunikativ och trivs med att hjälpa användare. Det är viktigt att kunna "ta" alla personer med olika kunskapsnivårer. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder bra förmåner och bra fast lön, från 30 000 kr/mån och uppåt. Hos oss finns inget tak. Hos oss sätter vi alltid våra medarbetade i fokus. Trivs man på jobbet kommer man också göra resultat och må bra. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård och tjänstepension. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan. Vi räknas inte till de traditionella bemanningsföretagen utan vi är ett IT-företag med värderingar från IT-branschen. Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal.
Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta Christoffer Sjöström, 073 522 70 81 christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 70 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga