Total Resurs · Publicerad Igår 08:31

Vill du arbeta på ett av Sveriges mest attraktiva företag? Är du prestigelös kompetent tekniker inom virtualisering? Se hit!
Vi söker tekniker till Capacity-gruppen inom Axians. Gruppens huvudsakliga ansvar ligger inom installation, drift och underhåll av Axians kapacitetstjänster (Datacenter, servrar, vSphere, Hyper-v, storage och backup). Gruppen bistår även vid driftsättning av nya kunder. Här blir du en person i ett team om 8 personer varav 6 st arbetar med förvaltning, 1 med billing och en generalist. Tjänsten erbjuder dig stort anvar och ser gärna att du har erfarenhet från datahallar med hårdvara, storage, Hyper-V och backup.

Om kunden

Axians är ett globalt bolag specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Ett globalt företag med över 9000 anställda som ligger i framkant när det handlar om att hjälpa både företag och offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.

Vår kund erbjuder

Här är företaget som värdesätter sin personal på ett sätt utöver det vanliga. Just nu gör man ett omtag på hela Axians för att just värdesätta och värdera sin personal för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer att få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för Axians kunder. Du kommer att arbeta i en global organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Här får du chansen att arbeta i en verksamhet med olika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Därmed chansen att utvecklas genom intern rörlighet, samarbete och lärande av varandra.

Kompetens

Vi tror att du har goda erfarenheter och kunskaper inom följande:
  • Virtualization (vSphere och Hyper-V)
  • Storage
  • Backup
  • Hårdvara
Även meriterande med kunskap inom Cisco UCS, Commvault, NetApp, arbete i projektform samt i datahall och scripting.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten krävs personliga egenskaper som lyhördhet, prestigelöshet och ödmjukhet. Du behöver dessutom gilla att jobba med förvaltning!

Vi erbjuder

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef, birgitta.ekstrom@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga