Toyota Financial Services · Publicerad 26 sept

Vill du komma in i en organisation med högt i tak och där nytänkande är mer än välkommet? Är du intresserad av att växa in i en roll som innebär utveckling och personalansvar? Ser du dig själv i en framtida roll som redovisningschef? Då är detta rollen för dig!

Till ekonomiavdelningen söker vi nu en driven, analytisk och förändringsbenägen redovisningsekonom. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Rollen kräver tätt samarbete med kundservice och kreditavdelningarna som även fungerar som kundreskontra och med 4 kollegor inom risk/compliance och IT. Vidare kommer du tillsammans med ekonomichefen att ta över leverantörsreskontra, utbetalningar och avstämningar. I arbetet ingår att stödja verksamheten med löpande rapporter och nyckeltal. Du kommer även att göra löpande rapportering, månadsvis på europeisk koncernnivå och kvartalsvis på global nivå, samt rapportera till Riksbanken och Finansinspektionen.

Bakgrund
Vi tror att du som söker har
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Mycket god användare av Office-paketet och speciellt Excel
Du har erfarenhet av arbete på en redovisningsavdelning och har lätt för att se helheten när det kommer till det löpande. Du är en prestigelös, självgående och professionell person med gedigen kompetens inom ekonomi. Andra egenskaper som vi tror kännetecknar dig är positiv, initiativrik och inspirerande, samt att du på ett analytiskt sätt drivs av att förbättra processer och lösa problem.

Vi tror även att du är en bra teamspelare, och kan se värdet i att tänka utanför ditt eget närmaste arbetsområde, samt att du kan se befintliga arbetssätt med nya och kritiska ögon för att dessa ska kunna utvecklas och bli ännu bättre.


Självklart identifierar du dig med TFSs värdegrund Toyota Way.

TFS eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Toyota Kreditbank GmbH. I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Kreditbank GmbH med SW. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utsatt datum. Ta chansen och ansök idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
SW