TradingSolutions Sverige AB · Publicerad 29 sept

Är du vår nästa stjärna som vill du vara med på den fortsatta resan och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner? Delar du våra kärnvärden som entreprenörskap, kvalitet, nyfikenhet och kundservice?

Då vi ser en ökande efterfrågan på våra försäljningstjänster söker vi nu en riktigt driven och målinriktad innesäljare till vår organisation.

Arbetsbeskrivning
I rollen som innesäljare kommer du ha ansvar för nykundsbearbetning av mindre och mellanstora företag som har leasingbilar. Du kommer ingå i ett team med kollegor som har stark laganda och som tillsammans såväl som individuellt jobbar hårt för att nå företagets mål och leverera resultat.

Att arbeta som innesäljare hos TradingSolutions innebär stor frihet under ansvar. Du kommer att ha goda möjligheter att påverka det dagliga praktiska arbetet med fokus på att leverera och överträffa satta försäljningsmål. Du rapporterar direkt till vår VD och försäljningschef.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett starkt driv, en positiv inställning och attityd och ett stort engagemang. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga som har lätt att bygga relationer över telefon. Att du är uthållig men samtidigt prestigelös och brinner för att ge en bra service ser vi som mycket viktiga egenskaper. Givetvis triggas du av att uppnå - och överträffa - budgeterade försäljningsmål!

Du kommer att
  • Självständigt prospektera och hitta potentiella kunder
  • Främst via telefon kontakta och sälja in våra tjänster till mindre och mellanstora företag
  • Strukturerat hantera återkopplingar och lojalisera kundbasen
Kort sammanfattat är du
  • Noggrann och mycket effektiv
  • Älskar försäljning och kundkontakten
  • Positiv och uthållig
  • Brinner för att nå uppsatta försäljningsmål och ge god service
Bakgrund
Du har sedan tidigare arbetat med försäljning med mycket goda resultat. Du är tävlingsorienterad och älskar att arbeta mot utmanande mål. Du har stort engagemang, mycket energi, du drivs av att göra goda affärer, skapa långsiktiga relationer samt bygga nätverk. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande. Du har goda datakunskaper, förståelse samt intresse för IT-system, du talar och skriver flytande svenska, har ett genuint intresse för människor och affärer.

Vi erbjuder dig
en utmanande men mycket inspirerande tjänst där du verkligen får vara med att bygga upp verksamheten, påverka och vidareutveckla våra tjänster. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget - kanske är du vår försäljningschef om 2 år!

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor med en rörlig bonusdel baserad på försäljningsresultat.

Ansökan
Vi håller intervjuer löpande varför vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev snarast!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta,
Niklas Hallström
Telefon: 0708950409
Mail: niklas.hallstrom@tradingsolutions.se

Sökord:
säljare, sales, försäljning, AM, innesälj, inhouse, b2b, Account Manager,
Accountmanager, Sälj, Driven, Engagerad, Sales Representativ, innesäljare, order, orderhantering, införsäljning, telefonförsäljare, telefonförsäljning, telefonsäljare, senior, medarbetare, säljsupport, kund- och säljorienterad, SAP, Ordermottagare/innesäljare, el, elektronikförsäljning, elektroniksäljare, system,


Billeasing, remarketing, bilförsäljning, operationell leasing, leasing,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom remarketing av leasingbilar. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har under många år utvecklat en egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen och där bilarna säljs till bilåterförsäljare runt om i Sverige. TradingSolutions kunder är framför allt leasingbolag & banker samt företag med bilparker. Vi arbetar med fokus att ständigt optimera våra försäljningstjänster och minska ledtider till ett minimum. Under 2015 såldes nästan 9 000 bilar via TradingSolutions. www.tradingsolutions.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från TradingSolutions Sverige AB tillgängliga