Trafikverket · Publicerad Igår 08:31

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Att sommarjobba som tekniker IT på Trafikverket kan innebära att exempelvis jobba med övervakning av IT-infrastruktur och applikationer, datakommunikation och användarsupport till Trafikverkets medarbetare i form av exempelvis felsökning/felavhjälpning, leveransutförande av hård- och mjukvara, bevakning, uppföljning samt löpande återkoppling till användare och beställare. Sommarjobbet kan även innebära systemutveckling av stödsystem inriktning Telekom. Avlasta drifttekniker på NOC med att administerar ärenden, bland annat kopplat till värme och kylanläggningar, svara i telefon och rensa larm.

Observera att sommarjobbet kan komma att innebära andra arbetsuppgifter än ovannämnda beroende på vilka behov som dyker upp under sommaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • har en pågående eller nyligen avslutad (högst 1 år) teknisk gymnasieutbildning eller pågående eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller informationsteknologi.
Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-01

Upplysningar

Rekryteringshandläggare Anna Jernberg
0101236571

Rekryteringshandläggare Enikö Szilagyine Reszler
0101234803
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga