Tranpenad Bemanning i Stockholm · Publicerad 17 okt

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du kan jobba i team likväl som att du jobbar ensam och du sprider en positiv anda runt omkring dig. Truckkörning och orderplock är det huvudsakliga uppgifterna du skall utföra.

Din profil

Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter på olika arbetsplatser. Det här uppdraget ligger på södra sidan av Stockholm varför vi företrädesvis söker personer som är bosatta på den sidan av Stockholm, det är dock inget måste att man bor där.
Har du tidigare arbetat inom lager och logistik kommer du snabbt att känna dig bekväm i rollen. Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med andra kollegor är du rätt person för jobbet!
Vi söker drivna och positiva medarbetare och som konsult är du viktig för oss har du ambitionen att alltid vara lite bättre är du en av oss.

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstiderna kan variera utifrån kundernas behov.
Truckkort med upp till B4 är en merit

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida www.tranpenad.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad AB