Tranpenad · Publicerad 16 feb

Om oss

Tranpenad Bemanning I Stockholm AB är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Vi tackar för förtroendet att få sköta rekryteringsprocesser för Electrolux Hemprodukter AB.

Om tjänsten

Electrolux Hemprodukter AB söker nu dig som vill vara med och leverera service i världsklass.
Electrolux är ledande inom hemelektronik och söker nu en Servicetekniker vars huvuduppdrag är att besöka privatkunder i deras hem och utföra service av vitvaror. Du kommer jobba i Stockholms citykärna samt ut mot västerort och till största del besöka privatpersoner och utföra felsökningar, både mekaniska och elektriska men också reparationer.
Det kan förekomma installationer och produktbyten vilket kräver god fysik.

Du blir en viktig person i organisationen eftersom att du är ansiktet utåt och det krävs att du är stresstålig, social och bra på att ta olika typer av människor. Du jobbar aktivt med att ge kunder rätt hjälp och vägledning för att ytterligare stärka Electrolux Hemprodukter som varumärke.

Din profil

Har du en teknisk utbildning med grundläggande el-kunskap, och utmanas av högt tempo och möten med nya människor varje dag, då vill vi träffa dig.

Har du tidigare erfarenheter inom branschen eller liknande arbetsuppgifter är det mycket meriterande men du kan ha tillgodosett dig kunskap genom andra liknande branscher.
Då det snabbt kan ske förändringar i vardagen gäller det att jobba serviceorienterat där det ställs höga krav på att leverera utan att tappa servicekänslan som är en viktig del i organisationen.
Eftersom att du är ansiktet utåt mot Electrolux kunder är det viktigt att vara professionell och kunna ta sig an olika situationer och människor samt vara flexibel och gilla utmaningar i vardagen.

Tekniskt gymnasium, elprogrammet eller likvärdigt
El-utbildning är ett krav
Tidigare erfarenhet av branschen är meriterande
B-körkort är ett krav
God svenska i tal och skrift samt förståelse i engelska

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid 07.30 - 16.00
Placering: Electrolux Servicestation Stockholm, Kungsholmen
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Enligt ök

Ansökan

Ansök via vår hemsida Tranpenad.se

Rekryteringsprocessen hanteras av Tranpenad Bemanning & all direktkontakt med Electrolux undanbedes vänligt men bestämt.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte, skicka redan i dag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Electrolux har varit verksamt sedan 1919 med huvudkontoret i Sverige.
Som ett ledande globalt apparatföretag placerar vi konsumenten i centrum för allt vi gör. Genom våra varumärken, inklusive Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner hushålls- och professionella produkter på mer än 150 marknader varje år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad Bemanning

Inga fler liknande jobb tillgängliga