Transdev / Merresor · Publicerad 7 okt 2020

Nu söker vi en driftig Affärschef till Merresor i Stockholm

Känner du dig trygg i din roll som ledare och vill nu testa en ny bransch? Eller har du jobbat med målstyrning och kvalitetsuppföljning i en annan verksamhet och vill ha nya utmaningar? Merresor, ett helägt dotterbolag till Transdev Sverige, söker nu en Affärschef som ska utveckla och driva verksamheten. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för utvecklingen av affärsområdet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärschef på Merresor kommer du till ett bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten och du kommer få stort utrymme att forma din enhet.

Moderbolaget Transdev är ett internationellt bolag som ständigt arbetar med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdevs och Merresors värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Affärsområdet Merresor är inne i en uppbyggnad/utvecklingsfas där flera enheter och områden slås samman under varumärket Merresor. Detta innebär att vi söker en person med dokumenterad erfarenhet av organisations och affärsutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Budget, resultat och personalansvar för affärsområdet, 4 direktrapporterande
  • Bygga team och rekrytera
  • Utveckling och uppföljning av befintliga avtal, kontakter och förhandlingar med kunder och leverantörer
  • Försäljningsansvar samt medverka vid nykundsbearbetning samt i anbudsprocessen
  • Drift - trafikplanering för fordon och personal med fokus på effektivitet
  • Ansvar för, beställningstrafik, båtbusstrafiken Destination Gotland, Silja, Viking, Eckerö, skoltrafiken samt för Expressbusslinjen Gävle-Stockholm
  • Ingå i Merresors ledningsgrupp
  • Vara en förebild och säkra efterlevnad av värdegrund, regler, centralt fastställda arbetssätt riktlinjer och policys
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vårt kontor i Sollentuna och resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten tillhör affärsområdet Merresor och du kommer att rapportera till VD Merresor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har dokumenterade goda ledaregenskaper och kan hantera olika typer av ledarskap beroende på personal och situation. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i personalintensiva kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Vi ser gärna att du tidigare har haft försäljningsansvar eller på annat sätt arbetat strukturerat med försäljning vilket innebär att du har en god förståelse av säljprocessen och driver affären framåt. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från transportbranschen eller andra branscher med stora entreprenadaffärer. Du har förmodligen också en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande.

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan skapa nödvändiga processer och rutiner vid behov. Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga