Trienniumgruppen · Publicerad 24 jan

Trienniumgruppenväxer och söker 10 kvalificerade fastighetstekniker i Stockholm
Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge och vi expanderar nu kraftigt i Stockholmsområdet!

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.

Nu behöver fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk!

De aktuella skötseluppdragen finns över hela Stockholms län, i dagsläget ca 100 fastigheter. Vi sköter kommersiella fastigheter med butiker, kontor och lager, men även andra typer av fastigheter finns i beståndet.

Arbetsuppgifterna
Hos Trienniumgruppen kommer du att tilldelas ett eget skötseldistrikt, där du har ansvaret för den dagliga kontakten med hyresgäster, förvaltare och leverantörer. Du styr din dag till stor del själv. Naturligtvis har du en servicebil till ditt förfogande.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
  • Rondering och skötsel av fastigheterna,
  • Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
  • Deltagande större projekt inom ventilation, el, vvs, bygg,
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som fastighetsskötare eller fastighetstekniker och att du förstår hur tekniken fungerar i en fastighet. Ventilation, kyla, vvs, el, bygg m.m. är sådant som du måste ha god kännedom om för att kunna sköta fastigheterna på bästa sätt åt våra uppdragsgivare.

Har du annan adekvat erfarenhet eller utbildning som kan passa in i arbetet som fastighetstekniker är det också intressant, t.ex. elektriker, ventilationstekniker, rörmokare, snickare.

B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för fastighetsskötsel är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis följer vi branschens kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Ansök nu!
Känner att du skulle kunna tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen, så kontaktar du Göran Sidén, goran.siden@adriana.se. Urval kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trienniumgruppen finns från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland och Adriana Fastighetsservice (Stockholm) drygt 100 miljoner med bra resultat.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Trienniumgruppen tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga