Tyréns AB · Publicerad 25 okt

Tyréns har en hög tillväxttakt och en strategi som innebär expansion via förvärv både i Norden och i övriga Europa. Mot bakgrund av detta behöver Tyréns förstärka CFO organisationen med kompetens och resurs inom M&A.

Rollen
Din roll kommer att vara bred och varierande med ansvar för förvärvsprocessen inom Tyréns koncernen, både i Sverige och Internationellt. Du kommer agera projektledare och vara delaktig i strategiarbete och affärsplanering med fokus på förvärv, där du bidrar till att Tyréns når sin strategiska målsättning och sina finansiella mål på tillväxt. Rollen innebär även utveckling och förvaltning av verktyg samt ansvar för avtal med partners och att stödja förvärvsprocessen. Du säkrar integration med process och struktur av de olika förvärven i nära samarbete med affärsansvariga och stödfunktioner.

Rollen kommer att innebära stora kontaktytor med exempelvis regionchefer, VD till dotterbolag, controllers, funktionsansvariga inom IT, ekonomi och kommunikation. Som M&A Manager är du direkt underställd CFO.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flerårig erfarenhet och stort intresse av att arbeta i en förvärvsintensiv verksamhet. Vi ser gärna att du arbetat som projektledare, konsult eller manager inom Transaction Services med särskilt fokus på M&A. Du har även erfarenhet av internationella projekt och förvärv. Du har en akademisk utbildning, troligtvis examen inom ekonomi, finans och/eller industriell ekonomi. Flytande svenska samt engelska, i tal och skrift, är avgörande.

Som person är du strukturerad, har stark analytisk förmåga och ett affärsmässigt sinnelag. Du är intresserad av samhällsfrågor och har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Du trivs med självständigt ansvar, är drivande, engagerad och resultatorienterad. Då rollen innebär stora kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du är kommunikativ och samarbetsinriktad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr, researchkonsult Ogunsen på 073- 421 79 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga