UNIT4 AB · Publicerad 31 juli 2020

Vi söker systemintresserade implementationskonsulter som kan bidra till fortsatt tillväxt och stärka vår position som leverantör inom "People-centric solutions". Trivs du i konsultrollen och vill få möjlighet att utbilda, utveckla och genomföra? Hör av dig! Du kommer att arbeta i ett skickligt team med hög ambitionsnivå. I Sverige har vi idag över 200 medarbetare på konsultavdelningen som alla delar Unit4s trivsamma klimat i en internationell miljö.

Din uppgift
Du drivs av att effektivisera kundens affärsprocesser, förstår befintliga och förbättrar den pågående systemlösningen, Unit4 Business World (f d Agresso). Du bidrar till att implementationer och utveckling av systemlösningarna genomförs smidigt och enligt deadline. Du arbetar med analys och designfas och bygger därefter systemlösningar i samband med tester och dokumentation. Du håller workshops och utbildar användare i systemet. Du är målmedveten, stresstålig, metodisk och med ditt professionella och affärsmässiga förhållningssätt bygger du och vårdar befintliga kundrelationer. Du som har vilja och driv ges goda möjligheter till vidareutveckling inom koncernen.

Vi söker dig som har
  • Erfarenhet av E-handel och inköp
  • Deltagit i implementationsprojekt av affärssystem.
  • 5 års relevant erfarenhet, vi söker mer eller mindre erfarna konsulter.
  • Universitet-/högskoleutbildning eller likvärdig utbildning är ett krav
  • Kommunicerar obehindrat, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska
  • Operativ erfarenhet av ett företags ekonomiska processer och flöden, troligtvis från din roll inom inköp, redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.
  • Arbetat med Unit4 Business World eller motsvarande affärssystem, ERP-lösningar.
Vi erbjuder
En snabb och internationell miljö där du kan utveckla nya initiativ. Du ges en hög grad av flexibilitet och oberoende. Vi investerar i din personliga och professionella tillväxt. Entusiastiska och kunniga kollegor som är angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare. Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga