UNIT4 AB · Publicerad 19 juni

Till vårt kontor i Solna söker vi utvecklare. Vi har en stark marknadsposition och har förmånen att få arbeta med många intressanta kunder, både stora och små.

Tjänsten

Arbetet som utvecklare sker i nära samarbete i projekt med våra projektledare, applikationskonsulter och kunder. I rollen som utvecklare på UNIT4 ansvarar du bland annat för:
  • Integrationer mot andra system.
  • Anpassa och utveckla vår programlösning för kundspecifika behov, främst genom utveckling i C# och våra API:er.
Systemet är byggt på MS plattformen och främst skriven i .NET. Databashanterare som stöttas är MS SQL Server samt Oracle. I vårt arbete använder vi främst Transact-SQL, PL/SQL, XML, SOAP, REST och C#. Vi använder TFS för ett strukturerat arbetssätt. Erfarenhet av Cloud samt agila arbetssätt/metoder är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du är självgående, driven, noggrann och lyhörd för kundernas behov och i vilken situation de befinner sig i. Kreativitet, samarbete och förmågan att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer är andra egenskaper som vi också letar efter i denna rekrytering. Självklart är du ansvarsfull och trivs med ett tidvis högt arbetstempo utan att du ger avkall på ordning och reda.

Önskvärda kvalifikationer:
  • Universitetsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Ett par års erfarenhet av programmering (ex C#, SQL och Javascript)
  • Kännedom om SQL Server och Oracle
  • Erfarenhet av Visual Studio
  • God engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av versionshantering och webbaserade IT-lösningar
Person

Som person är du pedagogiskt och lösningsorienterad. Engagemang samt förmåga att entusiasmera andra är också viktiga egenskaper. Affärsmässighet och målmedvetenhet är en självklarhet för dig. Du har en stor förmåga att arbeta i team och du trivs med att ta ansvar och att hantera nya situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt där dokumentation är ett naturligt inslag. Du är trygg i dig själv och i din kompetens. Det är viktigt att kunna hantera en omväxlande och ibland stressig arbetssituation.

Kontaktperson

Joakim Marions: joakim.marions@unit4.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare. Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga