UNIT4 AB · Publicerad 12 nov 2019

Till konsultgruppen Affärskonsult- och Förvaltningstjänster söker vi en ersättare då nuvarande chef går vidare internt. Gruppen består av 16 erfarna konsulter, varav 5 Affärskonsulter och 11 Förvaltningsledare. På konsultavdelningen arbetar idag drygt 150 konsulter, Applikationskonsulter, Tekniker, Utvecklare, Affärskonsulter, Projekt- och Förvaltningsledare.

Våra Affärskonsulter arbetar främst i uppdrag med att definiera våra kunders processer samt att hitta potentiella effektiviseringar, både rent verksamhetsmässigt, men också mer systemnära. Uppdrag avser olika typer av förstudier och kvalitetsgenomgångar. Våra Förvaltningsledare genomför uppdrag som dedikerad motpart och kundens primära kontakt till Unit4s konsultavdelning vad gäller förvaltning och vidareutveckling. Förvaltningsledare deltar i relevanta möten hos kund, samordnar och prioritera aktiviteter, arbetar proaktivt, driver på behovsinventeringar och synpunkter/önskemål från användare.

Din roll
Rollen innehåller huvudsakligen;
  • personalansvar (medarbetarsamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal, rekrytering, mm)
  • beläggningsplanering och uppföljning, samarbete med vår bemanningsenhet coacha konsulter i sina leveranser samt planera för och stötta konsulter i kompetensutveckling
  • deltaga som representant i Styrgrupper och i Konsultavdelningens ledningsgrupp
  • kundkontakter på strategisk nivå
  • förändringsarbete – ex People-Experience
  • utveckling av konsultområde, ex. koncept och leverans
  • administration – internt och koppling till leverans
Vi söker
Du är en lagspelare med en god kommunikativ förmåga och med ett genuint intresse att lyfta och utveckla dina medarbetare. Du månar om nöjda kunder och effektiva leveranser. Du har lätt för att förstå kundens behov och gör ditt yttersta för att möta krav och förväntningar. Du är resultatdriven, affärsmässig och lösningsorienterad. Du trivs i en omväxlande arbetssituation och tycker genuint om konsultarbete, har ett stort hjärta och drivs av nya utmaningar. Du har en gedigen erfarenhet av Affärskonsulttjänster och Förvaltningsstyrning/leverans, gärna med erfarenhet från både kund och leverantörssidan. Meriterande med erfarenhet av Unit4 Business World och gärna från flera affärssystem och molntjänster samt tidigare erfarenheter från ledarroll med leverans-/personalansvar.

Vi erbjuder
Du kommer in i en snabb och internationell miljö där du kan utveckla nya initiativ. Vi ger våra medarbetare en hög grad av flexibilitet och oberoende. Vi investerar i din personliga och professionella tillväxt. Dessutom får du entusiastiska kollegor som är angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare. Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga