Unibail-rodamco · Publicerad 21 mars

Unibail-rodamco är en stor europeisk aktör, ledande i Sverige för kommersiella fastigheter och är specialiserade på stora köpcentrum i större europeiska städer. I Sverige finns 6 köpcentrum i Stockholmsregionen, i samarbete med SW söker de nu en Ekonomiassistent till leverantörsreskontran.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team om fyra medarbetare som ansvarar för hela processen gällande leverantörsreskontran, du kommer att ansvara för 1-2 köpcentrum. I din roll ingår månadsvisa arbetsdagar i de köpcentrum som du ansvarar för.

Du kommer exempelvis att hantera:
  • Leverantörsfakturor
  • Post och Scanning
  • Verifiering
  • Kontering
  • Betalningar
  • Leverantörsreskontraavstämningar
  • Bokslutsarbete kvartalsvis
Detta är tjänsten för dig som är orädd och förändringsbenägen och vill arbeta i en internationell miljö med entreprenörsanda. Du får möjlighet att med din kompetens och personlighet bidra till den goda och ambitiösa stämningen som råder på bolaget.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är utbildad ekonom med ungefär 3-5 års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter inom leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på ett internationellt bolag och du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Ditt arbete sker i SAP vilket gör att erfarenhet i detta är meriterande men inte ett krav.

Som person är du utåtriktad och serviceminded. Du är positiv och gillar förändring och nya arbetssätt samtidigt som du är ordningssam och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du driven och ambitiös, liksom dina kollegor är du hjälpsam och vill bidra till en bra stämning på arbetet.

Viktig information
Ovanstående tjänst är en rekrytering där Unibail-rodamco samarbetar med SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz 08-407 55 66.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga