Unit4 · Publicerad 12 mars

Vi står inför en fantastisk utmaning och en otrolig möjlighet för rätt personer. Vi levererar ytterst affärskritiska system till de största bygg- och entreprenadföretagen i Norden. Systemet kallas för MAP Applications och är det ledande kalkyl- och projektstyrningssystemet för de största kunderna inom byggbranschen. Bland våra kunder finns i stort sett samtliga byggföretag i Sverige och Norden, där vi hjälper våra kunder att skapa lönsamma projekt.

Vi har beslutat att göra en storsatsning och vidareutveckla våra programvarulösningar och behöver därför tillföra en stor grupp medarbetare inom flera olika funktioner med olika kompetenser till Stockholm eller Sundsvall. Vi har dessutom ett team i Polen, vilket ställer krav på att samarbeta, leda & driva arbetet framåt, tillsammans med kollegor lokaliserade på andra orter. Det kommer ställa krav på teknisk kompetens samt starkt personligt engagemang och driv.

Vi kommer inom kort påbörja vår resa med att ta fram en ny affärskritisk plattform med modern teknik med hjälp av digitalisering och automatiserade funktioner och flöden. Varför vi nu behöver utvecklare som har stark och bred teknisk kompetens och ett starkt driv att hjälpa och leda oss på denna resan. Det kommer att vara en otroligt rolig och utmanande resa, där vi som företag och du personligen kommer ges möjlighet att växa och få ansvar, samt jobba i en internationell miljö.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller likvärdigt
  • Något års erfarenhet från programvaruindustrin
  • Kunskap och erfarenhet av C++ och MS SQL Server
  • Objektorienterad programmering
  • Scrum (Agil utv. metod)
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska (Polska ses som en fördel)
Egenskaper
Vi arbetar i ett kompetent utvecklingsteam med agila arbetssätt och behöver dig som är en lagspelare, drivande, strukturerad och som drivs av att lösa svårigheter med glädje och nyfikenhet.

Vi erbjuder
  • En snabb och internationell miljö där du ges möjlighet till utveckling och ta egna initiativ.
  • En hög grad av flexibilitet och oberoende.
  • Vi investerar i din personliga och professionella tillväxt.
  • Entusiastiska kollegor som är angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis
Din ansökan:
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag. Dock senast 31 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även ansöka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Mattias Eklund, 076-26 51 300.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga