Upplands Motor AB · Publicerad 17 nov

Vill du vara med och förändra bilvärlden med Upplands Motor? Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag och där ligger vårt största fokus. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi söker nu dig med fokus på lön, men med servicekänsla ut i fingertopparna

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta med hela löneprocessen och får stor frihet under ansvar att själv styra över ditt arbete. Vi är ett litet, engagerat team och för oss är det viktigt att hitta en kollega till vår lönespecialist Anna som kan balansera en serviceinriktad inställning med förmågan att bygga förtroende hos medarbetarna.

Vi söker

DIG som har tidigare erfarenhet från arbete med hela löneprocessen och som har service som din ledstjärna. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i Agda PS. Har du erfarenhet av Agda Tid och/eller Agda Res så är det meriterande och kompletterar du detta med ett intresse för HR-området så är du som klippt och skuren för jobbet. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Kista/Akalla, men du kommer regelbundet vara ute på några av våra övriga anläggningar i Stockholm för att bistå medarbetarna vid frågor om lön. Detta ställer stora krav på att du är en positiv och social person som trivs med att skapa nya kontakter både internt och externt.

Din kompetens är viktig för oss, men lika viktigt är att du har de rätta egenskaperna och den rätta personligheten för att passa in i företaget och gruppen.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Tillsammans med Anna sköta lönehanteringen i Agda PS, ca 500-600 löner per månad
  • Reseräkningshantering i Agda Res
  • Administration kring tidrapportering i Agda Tid
  • Tolka kollektivavtal
  • Rapportering till myndigheter, Försäkringskassan m fl
  • Statistik
  • Försäkringar och pensioner
  • Support och rapportering till ledare och medarbetare
  • HR-administration

Ansökan


I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Lindefelt 070-713 00 48. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Upplands motor

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att växa. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/

Med god kundservice vill han reformera en bransch som han tycker har kommit efter den övriga detaljhandeln i utvecklingen. ”På Upplands Motor hälsar vi på alla våra kunder. I den här branschen är det rena raketforskningen.”- Anders Lindström, ägare av Upplands Motor

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga