Upsales Nordic AB · Publicerad Igår 15:03

Upsales växer och vi letar nu efter Customer Success Managers (CSM) till vårt team. Är du en person som älskar försäljning och drivs av att utmana och hjälpa dina kunder att lyckas så är det här en roll för dig. Som CSM på Upsales jobbar du med SaaS-försäljning och förväntas möta en tillväxtbudget där du ansvarar för en portfölj med befintliga kunder.

Din viktigaste uppgift att hjälpa kunderna lyckas - det gör du genom att hitta rätt lösningar för din kund och maximera deras användning. Du har lyckats i din roll när dina kunder växer med oss.

Vem är du?

Du är en ambitiös person som vågar ta initiativ och vägrar förlora. Du är välorganiserad och van att självständigt driva projekt framåt. Du har lätt för att sätta dig in i och förstå olika typer av organisationer och säljprocesser. Du måste ha dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat med teknisk försäljning som säljare, KAM eller CSM på SaaS-bolag. Du har med fördel elitidrottat eller gjort annat som visar prov på stark vilja, ansvarstagande och tävlingsinstinkt.

Teamet

Customer Success-teamet jobbar stenhårt för att hjälpa våra befintliga kunder med sin tillväxt genom coachning och rådgivning inom B2B-försäljning. Vi jobbar tillsammans med CSM, Projektledare, konsulter inom Cloud och Business Intelligence, onboarding och support. Allt för att leverera en produkt i världsklass till kunden. På Upsales firar vi allt - högt och lågt - vilket bidrar till en oerhört tävlingsinriktad kultur med teamaktiviteter, resor, utbildningar och mer.

Du har:
  • Arbetat som säljare, CSM eller KAM inom SaaS eller liknande
  • Kandidatutbildning eller högre inom IT/ekonomi/teknik
  • Talar/skriver svenska och engelska obehindrat
Du får:
  • Jobba med ett enormt drivet team
  • Jobba nära och stötta några av Sveriges snabbast växande bolag
  • Fast och rörlig lön (80/20-splitt)
  • Utbildningspaket och individuell utvecklingsplan
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Upsales is a fast growing Swedish tech company active in the Enterprise Software Industry offering a platform for the Marketing and Sales Team. Our vision is to enable measurable sales & marketing greatness in B2B organizations. Our unified Sales & Marketing solution including Marketing Automation, CRM & powerful Business Intelligence in one integrated experience. Upsales has 40+ employees and over 2 000 customers in ten countries.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga