Valegro AB · Publicerad 18 jan

Till vår kund som är ett börsnoterat bolag i Stockholms city söker vi en Ekonomiassistent för ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till senare anställning i bolaget. Du blir en del i Finance-teamet på 4 personer och rapporterar till CFO. Företaget är trevligt och har en härlig energi, och du får chansen att utvecklas och visa vad du går för i denna roll.

Arbetsuppgifter i urval
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Rapportering
  • Delaktighet i bokslut
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och har jobbat ca 1-2 år på en ekonomiavdelning innan. Vi söker dig som är driven och positiv, effektiv och har lätt för att samarbeta.

Ansökan

Då tjänsten ska tillsättas snarast är du välkommen att söka omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Klatzkow, Rekryteringskonsult Valegro AB, på tel 0704-121950. erika.klatzkow@valegro.se

Valegro är ett nischat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi, finans och lön.

Valegro är ett expertbolag som drivs av engagerade och passionerade medarbetare med mer än 18 års erfarenhet från branschen. Vi har alltid våra kunder och kandidater i fokus. Vi tänker tillgänglighet, professionalism och engagemang i vår vardag. Det som driver oss är glädjen i att kunna lösa våra kunders behov och att hjälpa våra kandidater till rätt arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Valegro är ett nischat bolag som rekryterar personal och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans och lön. Med närmare 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger. Välkommen!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent