Verbal Telecom AB · Publicerad 5 dec 2019

Är du Business Controller och vill arbeta både hands on och analytiskt? Trivs du med ett omväxlande arbete i en utvecklingsorienterad organisation? Då är kanske denna tjänst rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Business Controller på Verbal tar du fram, analyserar och uppdaterar du information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser och ser till att ledningen och avdelningscheferna får den ekonomiska information och rådgivning som behövs för att säkra verksamhetens lönsamhet. Du har också operationella arbetsuppgifter såsom t.ex. analys, kontroll och korrigering/hantering av fakturor. Under 2020 kommer du även att ansvara för projektet att automatisera de ekonomiska rapporterna med hjälp av affärssystemet och Excel. Du kommer att tillhöra Backoffice-avdelningen och rapportera till Backoffice-chefen.

Arbetsplatsen är på Danvikscenter i Nacka, 5 minuter med buss från Slussen.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som startar med 6 månaders provanställning.

Startdatum är så snart rätt person kan börja.

Vem du är

Du är en Business Controller som både tilltalas av det analytiska och det operativa arbetet, och det är ett plus om du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person har du både viljan och förmågan att trivas i en arbetsmiljö som är inriktad på utveckling för att vara främst på marknaden. Du är också analytisk, serviceinriktad, kommunikativ, självgående, problemlösande och driven.

En god nivå på svenska i tal och skrift, mycket goda kunskaper i Excel och god vana i övriga Office-paketet är en förutsättning.

Om Verbal

Verbal är verksamma inom företagstelefoni (mobilabonnemang, mobiltelefoner, bredband, kompletta mobila växlar, etc.). Grundade för ca 10 år sedan har de idag ungefär 30 anställda med en jämn könsfördelning, där de flesta är 25-30 år gamla.

Det är ett entreprenörsdrivet företag med en hög förändringstakt och korta beslutsvägar. Det råder samarbete över team/avdelningar, öppen stämning och frihet under ansvar. De senaste personalenkäterna har visat att de anställda är nöjda med ledarskapet och trivs på sin arbetsplats. För trivsel och sammanhållning, anordnar Verbal afterworks, resor, kickoffs, julbord, etc. för de anställda.

Läs gärna mer om oss på www.verbal.se

Ansökan

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, dock senast 31 december.

OBS! Ansökan tas ej emot via email!

Vi ser fram emot din ansökan!


+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga