Verisec · Publicerad 30 nov

Verisec söker en CMS konsult som kommer ansvara för förvaltning av en större säkerhetslösning som Verisec tillhandahåller till kund. Verisecs kund är ett stort bolag inom bank- och finanssektorn. Du erbjuds en spännande roll där du arbetar med en central säkerhetslösning både ute hos Verisecs kund men även internt på Verisec.

Arbetsbeskrivning
I rollen som CMS konsult ansvarar du för förvaltning och uppdatering av en större säkerhetslösning inom Smart Card. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kontinuerligt se över systemet för att förekomma och åtgärda eventuella fel
  • Delta i arbetet med att ta fram en underhållsplan
  • Delta i arbetet med större uppgraderingar
  • Planera och utföra förbättringar
  • Se till att dokumentation är uppdaterad och att applikationen ses över i samband med förändringar
Utöver detta så hjälper du Verisecs kund i supportering (2nd/3rd) av systemet och kontinuerlig kompetensöverföring till berörda parter hos Verisecs kund. I rollen ingår även att följa upp incidentstatistik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetar i en liknande roll idag alternativt att du ser det som din nya utmaning. Du har erfarenhet av att supportera och förvalta säkerhetslösningar eller större system sen tidigare. Viktigt är att du har god förståelse inom:
  • PKI (Certifikat)
  • Windows server
  • MS SQL, eller annan databas
  • Active Directory
  • ITIL och incidenthantering
Det är meriterande om du tigare har erfarenhet av Smart Cards och hur det fungerar i Windowsmiljö.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ, serviceinriktad och aktiv i ditt kundbemötande. Vidare så ser vi att du är lyhörd och mån om att fånga upp och att arbeta förbättringsinrktat. Du trivs att jobba i större miljöer med många kontaktytor.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Övrigt
Verisec har valt att samarbeta med SW IT i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2016-11-05. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga