Veroveli AB · Publicerad 5 dec

Javautvecklaren som ser framtiden, är det du?

Framtiden breder ut sig för alla Java-utvecklare i vår värld. Är du en av de som känner att du har en fantastisk kunskap kring Java och vill jobba på företag som utvecklar i framkant?

Välkommen till Veroveli, det familjära konsultbolaget.

Vi på Veroveli har som mål att jaga de bästa uppdragen till dig som Javautvecklare.

Du ska känna att du har ett bolag i ryggen medan du jobbar som utvecklingskonsult hos oss och vårt mål är att du ska utvecklas när du utvecklar för våra klienter samt att du i slutet av månaden får du ett kvitto i din plånbok att du gör ett bra jobb.

Utveckla Java inom Stockholms gränser
Att utveckla Java går självklart bra i hela världen, dock har våra klienter kontor i Stor Stockholm.

Under uppdragen kan det förekomma resor.

De företag vi har och haft uppdrag på är bl.a. Handelsbanken, Unibet, Mr Green och Spotify.

Att utveckla Java ska ge bra lön
Veroveli´s fördelaktig lönemodell är skapad för att du som Java utvecklare ska känna att du får en bra lön i slutet av månaden.

"Går det bra för dig, går det bra för oss"; är mottot vi lever och brinner för och lönen är något som ska ge dig som utvecklare ett kvitto på dina kunskaper.

Är du den Java-utvecklaren vi söker?
Ser du dig som ansvarstagande, prestigelös, självgående, och älskar ett kontinuerligt lärande?

Har du utvecklat Java i minst 7 år, har dokumenterad erfarenhet av Java-utveckling och har en stor förståelse för processen att skapa och genomföra digitala projekt.

Vad sägs om att utveckla Java i konsultform?
Passar du på beskrivningen ovan och är en medveten utvecklare?

Fyll i formuläret nedan så kan vi presentera oss för varandra, gå igenom lönemodell och se vilka uppdrag som kan tänkas finnas.

(vänligen ge oss 24 arbetstimmar för att svara)

Start: Enligt ök / Omfattning: Heltid / Lön: Enligt modell / Plats: Hos kund eller Verovelis kontor

Välkommen till Veroveli
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att ha en stadig grund att stå på när du jobbar som konsult är viktigt för att du ska kunna känna dig trygg och genomföra ett bra uppdrag. Vad säger du om att jobba för ett familjärt konsultföretag som ser dig för den du är och som utmanar dig till ett roligare arbetsliv?

Sedan vi startade Veroveli 2010 har vår ambition alltid varit att våra konsulter ska vara ledande inom de områden vi arbetar i. Vi ser att kvalitet överträffar kvantitet i vår ständiga jakt på lönsamhet, effektivitet och nyttorealisering. Därför söker vi hela tiden nya inspirerande personer till vår familj. Vad Veroveli erbjuder dig Veroveli jobbar efter värdegrunder som bygger på att driva dig som individ framåt, både som konsult men även privat. Vårt motto är: "Går det bra för dig, går det bra för oss." Vi ser att du är en del av vår framtid och vårt mål är att involvera dig i den, för att göra det lönsamt för oss båda. Låt oss ta ett möte så vi kan få presentera oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga