Victoria Park · Publicerad 6 dec

Är du självgående, lösningsorienterad och samarbetsinriktad? Då kan rollen som Fastighetstekniker på Victoria Park vara rätt för dig! Som fastighetstekniker hos oss ansvarar du för skötseln och driften av våra 540 lägenheter i Tensta. Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige.

Om Rollen
I rollen som Fastighetstekniker på Victoria Park kommer du att ansvara för den dagliga driften, tillsyn och skötsel av fastigheterna, driftoptimera och följa upp energiförbrukning. Du är ansiktet utåt och kommer ha mycket kontakt med hyresgästerna vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, social och trivs med kundkontakt. Tillsammans med dina kollegor arbetar du utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi som innebär att arbeta med förbättringar av bostadsområdet. Rapportering sker till Områdeschefen och övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:
  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder.
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster.
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder.
  • Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Om dig
Vi söker dig med lång och gedigen erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter och gärna en utbildning inom fastighetsteknik eller skötsel. Har du även erfarenhet från underhållsarbete av vitvaror är det meriterande. I ditt arbete är du självgående, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och behärskar du även arabiska är det mycket meriterande. Vidare har du en god teknisk kompetens gällande styrsystem samt om fastigheternas tekniska system. B-körkort är ett krav.

Som person behöver du vara flexibel, lyhörd och samarbetsorienterad då du arbetar nära kollegorna samt hyresgästerna. Du har en mycket god social förmåga och tycker om att ha mycket kontakt med människor. Din stresstolerans är hög samtidigt som du är lösningsorienterad och ser möjligheter genom en kreativ inställning. På Victoria Park är prestigelöshet en viktig kompetens som speglar hela organisationen, därför ser vi gärna att du besitter denna kompetens.

Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 10 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 0735 27 09 05
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga