Vindex AB · Publicerad 11 okt 2019

En Business Controller sökes nu för interimsuppdrag till bolag inom IT-säkerhet (TILLSATT)
Vi på Vindex söker nu en Business Controller för interimsuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget startar enligt överenskommelse och pågår tillsvidare. För rätt person finns det även chans till fast anställning längre fram. Rollen innebär att bygga upp bolagets controlling-del och vara ett nära stöd till verksamhet och ledning.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till bolag inom IT-säkerhet
 • Delaktig i framtagning av enhetlig rapportstruktur i Microsoft Business Central
 • Implementera tidrapportering kopplade till olika projekt
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Budget- och prognosarbete
 • Stötta ledningen i beslut genom framtagna underlag
 • Analys av ekonomiska flöden
 • Kvalitetssäkring av legala frågor
 • Kontakt med myndigheter
 • Ad hoc-uppgifter
Vi söker nu dig med gedigen erfarenhet av rollen som Business Controller. Du har tidigare arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter och krav är att du har goda kunskaper i systemet Microsoft Business Central. Meriterande är om du har branscherfarenhet. Som person är du mycket driven och initiativrik. Du trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar och vara med och påverka ditt arbete. Därutöver har du en god social förmåga och är van vid breda kontaktytor då du kommer agera stöd till ledning och andra medarbetare. Som aktuell kandidat för den här rollen som Business Controller bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som Business Controller till bolag inom IT-säkerhet
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • 4-5 års erfarenhet av rollen som Business Controller
 • Tidigare arbetat med ovan nämna uppgifter
 • Krav på goda systemkunskaper i Microsoft Business Central
 • Starka Excel-kunskaper
 • Flytande i svenska och engelska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JGBC342. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Gimling vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga