Vindex AB · Publicerad 15 mars

Till etablerad byrå inom PR sökes nu en CFO för en rekrytering
Vindex söker nu för kunds räkning en CFO för en rekrytering. Kunden önskar tillsättning snarast möjligast, men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer erbjudas en anställning direkt hos kunden, men hela rekryteringsprocessen hanteras av Vindex. Rollen innefattar ett personalansvar för 2-4 personer och rapportering sker till VD. Rollen är relativt hands on och kräver en god operativ förmåga gällande controlling. Det finns i dagsläget ingen Business Controller, vilket innebär att du kommer anta dessa uppgifter och ansvara för analys och rapportering.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för hela ekonomifunktionen
 • Operativt ansvar för controlling, främst i projektform
 • Budget- och prognosarbete
 • Lönsamhetsanalyser
 • Enklare slag av konsolidering
 • Ansvara för rapportering till styrelse och VD
 • Stötta och coacha medarbetarna i det dagligt löpande arbetet
 • Kontinuerligt arbete med att utveckla och förbättra befintliga rutiner och processer
I denna roll söker vi dig som har hunnit arbeta minst 5 år med controlling och/eller revision och nu vill ta nästa kliv i karriären. Dina redovisningskunskaper är gedigna och dina kunskaper inom controlling är tillika utmärkta. Som person är du driven, ambitiös och plikttrogen. Du har en vilja att arbeta nära affären och trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö som präglas av högt tempo och tighta deadlines. Din snabbhet i arbete med siffror i kombination med mycket god analytisk förmåga och stor noggrannhet gör att du alltid levererar med kvalitet. Du drivs också av att stötta och utveckla dina medarbetare och är prestigelös i sitt sätt att arbeta. För att vara aktuell för denna tjänst som CFO bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med Business Controlling
 • Gedigna kunskaper inom redovisning och controlling
 • Erfarenhet av projektredovisning
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Goda ledaregenskaper
 • Meriterande med bakgrund inom revision
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange JGCFO091. Vid eventuella frågor kring rollen, kontakta gärna Jozephine-Pilgrim Gimling.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som CFO? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef
Visa var