Vindex AB · Publicerad 9 dec 2019

För rekrytering till stor växande koncern sökes nu en ekonomichef

Vi på Vindex söker nu en ekonomichef för rekrytering till en av våra kunder. Samtliga steg i den här rekryteringen sköts av Vindex men anställning kommer erbjudas direkt hos kunden. Start sker efter årsskiftet med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du ha huvudansvar för bolagets ekonomi samt personalansvar för 5 personer.

Placering: Stockholm

Följ länken nedan för fullständig information om den här tjänsten: https://www.vindex.se/jobb/ekonomichef-till-stor-vaxande-koncern/

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga