Vindex AB · Publicerad 26 sept 2019

Nu sökes en Financial Controller till bolag inom digital kommunikation för interimsuppdrag
För interimsuppdrag till bolag inom digital kommunikation söker Vindex nu en Financial Controller. Uppdraget förväntas starta i mitten av oktober och pågår initialt under 6 månaders tid. Rollen är bred och du kommer att arbeta nära redovisningen såväl som verksamheten.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Financial Controller till bolag inom digital kommunikation
 • Löpande rapportering
 • Forecast
 • Budgetarbete
 • Intercompany-kostnader
 • Skatter och deklarationer
 • Bokslutsarbete
 • Periodiseringar
 • Ad hoc-uppgifter relaterat till ovan
Vi söker nu dig med 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat som Financial Controller och är van att jobba nära både redovisningen och verksamheten. Du har goda redovisningskunskaper i grunden och hanterar Excel mycket väl. Som person är du driven och självgående i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är en problemlösare med god analytisk förmåga, då rollen innebär ständigt nya utmaningar och frågeställningar. Därtill har du en flexibel och prestigelös inställning. För att trivas i rollen bör du även vara framåtlutad och social. För att vara aktuell för den här rollen som Financial Controller bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som Financial Controller till bolag inom digital kommunikation
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Van att arbeta nära redovisning och verksamhet
 • Goda redovisningskunskaper
 • Van Excel-användare
 • Bred systemerfarenhet
 • Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJFC359. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga