Vindex AB · Publicerad 7 okt 2019

För interimsuppdrag till multinationellt bolag inom musikindustrin sökes nu en redovisningsekonom (TILLSATT)
Å kunds vägnar söker Vindex nu en redovisningsekonom för interimsuppdrag. Uppdraget startar omgående och pågår initialt till januari 2020. Rollen innebär ett ansvar för leverantörsreskontra samt löpande bokföring. Du kommer att ingå i en grupp av andra ekonomer där rapportering sker till ekonomichefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till multinationellt bolag inom musikindustrin
 • Ansvara för leverantörsreskontra och säkerställa korrekt hantering i systemet
 • Redovisning av kostnader
 • Matchning mot inköpsorder och fakturor
 • Attestflöde
 • Hantering av Intrastat
 • Rapportering
 • Avstämningar
 • Hantering av valutakursdifferenser
 • Utveckling och förbättring av rutiner och processer
 • Ad hoc-uppgifter
Vi söker nu dig med 1-2 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper i både engelska och svenska då rollen innebär en del kontakt med utlandet. Som person är du strukturerad och ordningsam med ett effektivt arbetssätt. I tillägg till detta trivs du i en dynamisk miljö där du får vara inflytelserik och delaktig i förbättringsarbete med processer och rutiner. Vi ser gärna också att du har en öppen och flexibel inställning med vana att arbeta högt och lågt. För att lyckas i rollen är du även ansvarsfull med förmågan att få saker att hända. Som aktuell kandidat för den här rollen som redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till multinationellt bolag inom musikindustrin
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 1-2 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
 • Goda redovisningskunskaper
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Breda systemerfarenheter
 • Flytande i både engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJRE363. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga