Visma AB · Publicerad 15 aug

Vill du att ditt arbete verkligen ska få effekt? Vill du jobba långsiktigt och vara med när din design når ut till användarna? Vill du vara nära din kund? Vi på Visma i Stockholm söker nu dig, UX-designer som brinner för att göra livet enklare för de tusentals personer som dagligen arbetar i verktyg för att göra stora och små inköp till sin organisation.

Som UX-designer hos oss på Visma har du ofta kontakt med användare för att lära dig mer om deras vardag och för att testa din design, något som du gör regelbundet. Du jobbar på en internationell nivå nära produktägare och det agila utvecklingsteamet, samt andra UX-designers inom inköpsområdet.

I arbetet ingår alla klassiska UX-moment som att ta fram koncept, skisser och krav - från research till uppföljning av implementationen. Du har stort inflytande över hur du arbetar och vilka metoder du väljer. Självklart har vi dedikerade front-end-utvecklare och grafiska designers redo att hjälpa dig, liksom ett stort nätverk av andra Visma-UX-are runt om i Norden att samarbeta med.

För att lyckas hos oss bör du ha:
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
  • Relevant högskoleutbildning inom området
  • God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com

Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har mer än 7000 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign

Inga fler liknande jobb tillgängliga