Visma Consulting AB · Publicerad 21 dec 2020

Nu söker vi efter dig som jobbat tekniskt med MS 365 och har insett hur förbaskat kul det är att förenkla olika människors vardag. Hos oss blir du en del av ett tight team som har förmånen att växla mellan att sitta inhouse och vara ute hos olika kunder i projekt. Kul och varierande!

Vad kommer du att göra?
Du får möjlighet att jobba tekniknära och grotta ner dig i olika tekniska lösningar, samtidigt har du backup av våra grymma utvecklare så du behöver inte kunna koda. Ena dagen sitter du inne på kontoret med teknisk konfiguration och vidareutvecklar kunders SharePoint-applikationer, andra dagar hjälper du till med presale eller är med på en workshop kring processkartläggning ute hos en kund. De som glatt tar emot resultatet av ditt magiska hantverk hittar du både inom privat och offentlig sektor, vilket ytterligare kommer göra din vardag varierad. Du har hittat ditt kall, verksamhetsorienterad applikationskonsult, och överlåter gärna kodningen till någon annan.

Vem är du?
Vi ser att du arbetat som konsult inom Microsoft plattformen under flera år och med Microsoft 365 i minst 3 år. Med den konsultkompetens du samlat på dig under några år kan du med enkelhet bygga goda kundrelationer och är grym på att förstå kundernas behov för att blixtsnabbt omvandla dem till tekniska lösningar. För att få en flygande start som konsult hos oss tror vi att du har bra koll på följande:
  • Behärskar svenska språket flytande i tal och i skrift
  • Teknisk kompetens inom MS 365 som plattform, SharePoint Online, Teams, OneDrive, Azure
  • Har kunskap om hur du på bästa sätt hjälper en organisation att skapa en bra verksamhetslösning med Microsoft 365 som plattform.
  • Erfarenhet inom RPA, Power Plattform är ett plus
  • Erfarenhet av SharePoint on-premise är en fördel, men inget krav
  • Extra plus i kanten om du har någon certifiering inom Microsoft eller SharePoint
  • Har du dessutom koll på infrastruktur och drift inom MS blir vi riktigt glada
Det är viktigt att du är självständig och kan stå på egna ben hos kund samt i projekt där du hjälper till med konfiguration och tekniskt stöd. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, redo att rycka in och hjälpa där det behövs. Dina arbetsuppgifter kommer vara i kundprojekt stora som små samt att hjälpa till med presale och tekniskt stöd till vår Microsoftgruppering. Det är viktigt att du brinner för ny teknik och är nyfiken på allt som sker inom Microsoft.

Ansökan
Låter rollen som Applikationskonsult intressant? Skicka då CV och gärna några rader där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag 21 januari. Har du frågor om tjänsten kontakta Hossein Nikdel på hossein.nikdel@visma.com. Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi på Visma Consulting?
Vi består av några självständiga, entreprenöriella bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-talanger, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Vi är totalt ca 260 glada kollegor som sitter utspridda från nordliga Skellefteå, Sundsvall och Umeå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Kristianstad. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga