Visma Consulting AB · Publicerad 19 nov 2020

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt!

Din nya roll
I rollen som systemutvecklare ingår du i ett team som tillsammans arbetar med utveckling och underhåll av Stockholms stads eget lönesystem och tillhörande webbaserade självservicesystem. Tjänsten har många användare och olika användargrupper så vi har stort fokus på användarvänlighet och att det ska vara lätt att göra rätt. Ditt uppdrag är att delta i vårt framåtriktade arbete med självservicesystemet samt att bidra med kompetens inom systemutveckling och leverera med hög kvalitet. Du kommer vara involverad i hela kedjan från kravbildning, estimering, till hela utvecklingscykeln med utveckling, test, drift och förvaltning. Din placering är på vårt härliga kontor i Stockholm (för tillfället jobbar de flesta av oss hemifrån).

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Systemutveckling i webbmiljö (C#, JavaScript, Angular och SQL)
  • Dokumentation av lösning, lösningsförslag och kravspecifikationer
  • Medverkan i planering och genomförande av förvaltningsaktiviteter
  • 2nd/3rd line support, felsökning och rättning i systemet
  • Löpande ha ett nära samarbete med supportteam och applikationsspecialister i teamet samt övriga samarbetspartners
Vem är du?
Vi tror att du går igång lika mycket som oss på att skriva vacker kod och ha ett tight samarbete i teamet. Att du som person är konsultmässig och driver arbete framåt på ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt. För att lyckas i rollen bör du ha minst 2 års erfarenhet av .NET Core, Angular, Versionering med Git samt grundkunskaper i SQL. Du har erfarenhet av systemutveckling/förvaltning av applikationer med komplex affärslogik, och helst med agila utvecklingsmetoder (Kanban och Scrum). Extra glada blir vi om du tidigare jobbat med något av följande:
  • CI och CD
  • React, Vue, Ember eller liknande
  • Microservices
  • GitFlow
Goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska är ett krav.

Ansökan
Är detta rollen för dig? Skicka då in din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag den 19/12. Har du frågor om tjänsten kontakta Atanasia på atanasia.giouleka@visma.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vilka är vi på Visma Consulting?
Vi består av några självständiga, entreprenöriella bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-talanger, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Vi är totalt ca 260 glada kollegor som sitter utspridda från nordliga Skellefteå, Sundsvall och Umeå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Kristianstad. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga