Visma Consulting AB · Publicerad 14 okt 2021

Är du en projektledare med ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av närhet, engagemang och högt tempo? För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem möta framtidens digitala lösningar söker vi nu ytterligare tekniska projektledare till vårt kontor i Stockholm.

Din nya roll

Som teknisk projektledare hos oss arbetar du i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du driver verksamhetskritiska projekt inom bland annat Microsoft och e-tjänster för våra kunder som återfinns inom offentlig sektor. Kravarbete är en naturlig del i din vardag och du har ett stort intresse av att utveckla kunden genom proaktivitet och innovation.

Med ett stort kundfokus planerar och driver du projekten tillsammans med projektteamet och ansvarar för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar. Teamet från Visma varierar beroende på projektet och vi jobbar alltid inhouse mot kund.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll innan, alternativt dig som har utvecklarbakgrund och som är redo att ta nästa steg. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som med en tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och med en tro på samarbete leder du ditt team och kunden mot önskat resultat.

Som person är du affärsmässig, driven och analytisk. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Genom en prestigelös inställning och samarbete, där du förstår motpartens behov, hittar du vägar fram som är bra för helheten.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 22 december 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Linnea Bolinder, linnea.bolinder2@visma.com

Varför Visma?

Som projektledare hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Consulting är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga