Visma Consulting · Publicerad Igår 00:00

Är du en erfaren Episerver-webbutvecklare?

Visma förvärvade precis det framgångsrika webbexperterna NearU. Med detta förvärv tar Visma ytterligare ett steg mot visionen att bli Nordens främsta leverantör av Episerverlösningar. Vi söker därför nu utvecklare inom Episerver både till vårt kontor i Stockolm, Uppsala och Gävle. Vår målsättning är 100% nöjda kunder. Vår framgångsvåg fortsätter och vi behöver växa. Vi har samma höga målsättning för våra medarbetare, som säger:

"Min kompetens och mina idéer tillvaratas. Jag känner mig uppskattad, jag utvecklas och får påverka!"
"Äntligen kunden i fokus före intert krångel- smidigt, pragmatiskt och sunt förnuft"
"Likasinnade kollegor - rappa, engagerade och proffsiga"
"Vi vinner! De roligaste webbaffärerna hos de bästa kunderna"

Hur skulle det påverka din livskvalitet att ha det så här - varje dag?

Är du en stjärna på Episerver och vill vara med i vår storsatsning? Vi söker nu efter dig som brinner för Episerver och vill vara med på vår utvecklingsresa!

Våra kunder anlitar oss för att...

Vår kultur är en del av vår styrka och kännetecknas av närhet, engagemang och hög energi. Allt vi gör har ska leda till en 100 procent nöjd kund.

Vårt sätt att samarbeta, internt och med kund, har lett till att vi välförtjänt sedan lång tid har Episervers högsta partnernivå "Episerver Premium Partner" och är en av de ledande leverantörerna. Visma Consultings verksamhet består huvudsakligen av konsulttjänster inom webb- och systemutveckling, applikationsförvaltning och verksamhetsprocesser. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande utveckling av såväl e-tjänster och webbportaler som verksamhetskritiska system hos våra kunder. I Sverige är vi runt 120 personer som alla brinner för att göra en skillnad.

Hur du ska bidra...

Som utvecklare hos oss kommer du arbeta i projekt där vi bygger affärsdrivande webbplatser, portaler, intranät och e-handelslösningar i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Du kommer främst att jobba med back-end-programmering samt integrationer för våra online-kanaler, men om du har erfarenhet av front-end-programmering så ser vi det som något mycket positivt. Som systemutvecklare kommer du att ingå i vårt webbteam som består av erfarna och engagerade utvecklare, projektledare och arkitekter.

Du har med dig...

Du arbetar idag som systemutvecklare med inriktning mot programmering i Episerver och webb och har en eftergymnasial utbildning samt hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom detta område. Du har arbetat med utveckling av både interna, externa och responsiva webbplatser. Viktigast av allt är att du har ett genuint intresse för kunder och teknik, är fokuserad på att skapa lösningar och har lätt att umgås och kommunicera med både kunder och kollegor.

Är detta något för dig gå in och sök tjänsten hos oss! Vi intervjuar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut , så är du intresserad gå in omgående och sök tjänsten.

Vid frågor kontakta affärsområdeschef Gustaf Snöbohm på mail: gustaf.snobohm@visma.com.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult