Visma Consulting · Publicerad 28 feb

Visma Consulting letar i år efter Graduates till Stockholm, Uppsala, Malmö och Gävle och Skellefteå. Är du nyexaminerad systemutvecklare och är redo för att ta dina första steg i karriären tillsammans med oss? Kanske är det du som är vår nästa stjärna!

Gemensamt för alla på Visma Consulting är att vi brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar- vi har inget kontrollbehov och litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens, Machine learning.

Ditt första år hos oss
Som Graduate hos oss rivstartar du din karriär med ett gemensamt internprojekt i 1 månad där du får möjlighet att lära känna dina Graduate kollegor, och där du får en inblick i hur ett utvecklingsprojekt kan fungera hos Visma Consulting.

Efter ditt första projekt kommer du slussas in i riktiga utvecklingsprojekt där du arbetar tillsammans med arkitekter, Lead Developers och projektledare med alltifrån verksamhetskritiska webbplatser, appar, portaler, intranät, e-handelslösningar till systemutvecklingsprojekt av våra egna produkter.

Ditt första år hor oss kommer att förbereda dig inför en roll som utvecklare i vår organisation med sikte på en ledarroll inom utveckling. Utöver stöd från vassa kollegor kommer du även att ha en mentor som du träffar kontinuerligt och som stöttar dig under året. Under året ger vi dig möjlighet att certifiera dig inom ett teknikområde för att ytterligare vässa ditt CV och du kommer även att genomgå två interna utbildningar och delta flera workshops i syfte att introducera dig i rollen som konsult hos oss.

Som konsult hos oss behöver du inte fastna i ett spår med en produkt utan kan över tid testa flera olika projekt och tekniker. Då nästintill all utveckling är inhouse sitter du oftast tillsammans med kollegorna i våra fräscha lokaler.

Vem söker vi?
Du är i startgroparna i din karriär och har nyligen avslutat dina universitets- eller högskolestudier inom datateknik/systemutveckling eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för teknik, är fokuserad på att skapa lösningar och har lätt att umgås och kommunicera med både kunder och kollegor. Vi letar efter dig som är driven, nyfiken och som på sikt växa in i en roll som Lead Developer, projektledare eller arkitekt hos oss.

Ansök redan idag, men inte senare än den 18 mars 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

We offer: Vad gör Visma Consulting?
Visma Consulting är ett av bolagen inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vår verksamhet består huvudsakligen av systemutveckling, arkitektur och projektledning. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande utveckling av såväl e-tjänster, molnlösningar och webbar som komplexa verksamhetskritiska system hos våra kunder.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Visma