Visma Consulting · Publicerad 13 feb

Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu växer vi så det knakar och söker därför dig som vill utvecklas i en roll som Konsultchef för vårt team som fokuserar på Application Development & Application Management. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Rollen
Som Konsultchef leder du ett team på 18 personer som du har fullt personalansvar för. Du håller utvecklingssamtal, lönesamtal, deltar i rekryteringsprocesser och säkerställer att dina konsulter har beläggning. Rollen är bred och du arbetar aktivt i leveranserna tillsammans med dina medarbetare samtidigt som du säkerställer projektens kvalitet. Vidare har du ett eget beläggningsansvar och arbetar aktivt i projekten. Du arbetar tätt tillsammans med affärsområdeschefen och tillsammans driver och utvecklar ni affären. Du välkomnas vill våra lokaler på Kungsholmen.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning, exempelvis inom ekonomi eller teknik, och erfarenhet av att arbeta i en teknisk roll. Förmodligen har du arbetat ett par år som projektledare, lead developer eller arkitekt och är redo för att ta nästa steg. Har du tidigare ledarerfarenhet är det meriterande.

Som person är du driven, handlingskraftig, resultatorienterad och trivs i ett högt arbetstempo. Du är har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ och är van vid att arbeta med många parallella processer samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du på ett smidigt och prestigelöst sätt samarbetar med och leder andra.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 18 februari 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com.

We offer: Varför Visma?
Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga