Visma Consulting · Publicerad Idag 00:00

Älskar du utveckling lika mycket som vi och vill vara med i vår storsatsning mot att bli Nordens främsta leverantör av Episerverlösningar? Vår framgångsvåg fortsätter och vi växer- därför söker vi nu ytterligare utvecklare inom Episerver till våra kontor i Stockholm, Uppsala och Gävle. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Sök redan idag!

Din nya roll
Vi är en av Sveriges största leverantörer av Episerver. Förutom utvecklare består vårt webbteam av erfarna och engagerade projektledare och arkitekter. Tillsammans med några av Stockholms bästa webbyråer inom design och koncept arbetar vi för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi bygger affärsdrivande webbplatser, portaler, intranät och e-handelslösningar i nära samarbete med våra kunder. Bland dessa hittar du bland annat Apotek Hjärtat, Gröna Lund och Skanska. Vårt uppdrag är att förbättra och utveckla kundernas must haves- utan oss överlever inte deras verksamhet.

Som utvecklare hos oss arbetar du med kritiska system för våra kunder. Du arbetar med back-end-programmering, databashantering och integrationer för våra online-kanaler, men om du har erfarenhet av front-end-programmering så ser vi det som något mycket positivt. Du arbetar främst med Episerver som ramverk och C# som programmeringsspråk, men som konsult hos oss behöver du inte fastna i ett spår med en produkt utan kan över tid testa flera olika projekt och tekniker. Då nästintill all utveckling är inhouse sitter du oftast tillsammans med kollegorna på något av våra kontor i Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av utvecklingsarbete med inriktning mot programmering i Episerver. För att bli framgångsrik i rollen har du förmodligen arbetat med utveckling av både interna och externa responsiva webbplatser. Även om erfarenhet är viktig så är din personlighet och inställning minst lika viktig för oss! För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad och noggrann problemlösare med ett genuint intresse för kunder och teknik. Du är kommunikativ, har en stark inre drivkraft, är självgående i ditt arbete och trivs bäst med frihet under ansvar. Vi vill även att du lockas av våra värderingar och tanken på att bli en del av vår Episerverksamhet som är i en expansiv fas.

We offer: Varför Visma Consulting?
Vårt bolag består av 130 härliga människor som brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar- vi har inget kontrollbehov och litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens och Machine learning.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Gustaf Snöbohm på mail: gustaf.snobohm@visma.com eller HR Viktoria Petersson viktoria.petersson@visma.com.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Developer, Utvecklare, Episerver, Systemutvecklare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga