Visma Enterprise AB · Publicerad Idag 00:00

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 215 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Ditt uppdrag

Som Applikationskonsult ingår du i ett team med 16 medarbetare och du rapporterar till chefen för Public Consulting HRM. Vi arbetar med utbildning, handledning och problemlösning i vårt lönesystem Personec P för våra kunder inom offentlig sektor. I din roll tar du konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder och du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. Våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du utför dina uppdrag på plats hos våra kunder, i våra egna lokaler eller på distans via telefon och webbuppkoppling. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Vi har kontor på 12 orter runt om i Sverige och din placeringsort kan diskuteras utifrån var du bor.

Din bakgrund

Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Tjänsten ställer krav på erfarenhet som systemförvaltare och/eller löneadministratör i vår befintliga HR-lösning Personec P. Följande kunskaper är meriterande:
  • Konsulterfarenhet inom lön och HR.
  • Erfarenhet och vana att utbilda och handleda andra.
Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll behöver du ha ett stort systemintresse. Du trivs i att jobba i en konsultativ roll och lägger stor vikt vid att ge kunderna bästa möjliga service. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad och du trivs i en miljö med snabba förändringar och innovation.

Vad erbjuder vi?

Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 11 december 2016.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Johansson, Manager Public Consulting HRM, mail: kristin.johansson@visma.com, telefon 076 103 09 86.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga