Visma Enterprise AB · Publicerad 19 feb 2021

Visma Enterprise söker nu en vikarierande Digital Marketing Manager / Customer Experience Manager för att med kunden i fokus fortsätta utveckla vår digitala närvaro, bidra till tillväxt och stärka vår leverans. Vi söker en kreativ och resultatinriktad person som brinner för affärer, digital marknadskommunikation och digitalisering av processer.

Vill du leda ett marknad- och customer experience team där ni tillsammans bygger er framgång samt vara en del av ett framåtdrivande bolag med tydligt kundfokus?

Då kan du vara den vi söker!

Om rollen
I rollen ansvarar du för att leda och utveckla vårt marknad- och customer experience team. Ditt uppdrag, tillsammans med teamet är att förstärka Visma Enterprise position på marknaden genom planerad och proaktiv digital marknadsföring och värdeskapande kommunikation utifrån kundens behov i olika stadier av kundresan. Vi har under föregående år påbörjat ett digitalt förändringsarbete varpå du i rollen förväntas driva och leda den digitala resan fortsatt framåt. Din placeringsort är på Vismas huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
 • Ansvara för utveckling av kundupplevelse och kundnöjdhet
 • Leda, coacha, sätta mål och utveckla teamet
 • Säkerställa marknadsföring som en helt integrerad del av försäljningen
 • Ansvara för framtagande av årlig plan för marknad och customer experience
 • Budget och personalansvar för avdelningen
 • Mäta, utvärdera och rapportera relevanta KPI: er och insikter till ledning och intressenter
 • Driva förbättringsprojekt
 • Ingå i sälj- och marknadsledning
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. Som person besitter du förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och hög utvecklingstakt. Du trivs i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda samt har ett personligt driv och vilja att ständigt förändra och förbättra.
För att lyckas i rollen ser vi att du är ödmjuk och pragmatisk med en coachande och tydlig ledarstil. Du har en förmåga att bygga teamkänsla, bygga förtroendeingivande relationer och leverera mot gemensamma mål. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är resultat- och affärsorienterad samt har ledarerfarenhet.

Vidare tror vi att du har:
 • Erfarenhet av digital marknadsföring och försäljning inom B2B
 • Erfarenhet av att driva komplexa förbättringsprojekt
 • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
 • Högskole-/Universitetsexamen
Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 14 mars 2021.
Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Lagercrantz, Marketing Manager på johanna.lagercrantz@visma.com alternativt Eeva Penttilä, Customer Experience Manager på eeva.penttila@visma.com.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att utveckla lösningar för ett mer hållbart samhälle.
Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga