Visma Enterprise AB · Publicerad 8 sept

Har du erfarenhet av försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer? Trivs du i en dynamisk miljö där du får möjligheten att engagera och påverka? Visma Enterprise söker nu en Manager för vår Customer Success som vill vara med och driva samt utveckla vår säljorganisation.

Om rollen

I rollen som Manager för Customer Success leder du ett team på ca 15 kundfokuserade medarbetare. Teamet består av key account managers, service delivery managers samt 2 personer som hanterar vår Community. Inom ramen för Customer Success ingår att utveckla våra kunder med utökade och nya lösningar inom Ekonomi- och HRM området med målsättning att förenkla kundernas vardag. Ditt uppdrag är att leda och styra verksamheten för att nå uppsatta mål. Du har en viktig roll där du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans med ansvar att säkerställa en väl fungerande kvalitativ och effektiv säljorganisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen som Manager har du en central del i att tillsammans med Customer Success teamet innovera och utveckla vår försäljningsavdelning för befintliga kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Stötta, utveckla och coacha medarbetare mot uppsatta mål
  • Identifiera förslag på förändringar och förbättringar samt implementera dessa
  • Vara delaktig i avtalsförhandlingar
  • Ansvar för uppföljning av kundnöjdhet via Net Promotor Score (NPS)
  • Analysera NPS-resultat samt den befintliga försäljningssituationen
  • Säkerställa optimal fördelning av territorier
  • Rapportering uppföljning och analys för att säkerställa bästa effektivitet i din verksamhet
Vem söker vi?

Vi söker dig som vill leda och utveckla. För att lyckas i rollen bör du vara trygg i rollen som ledare och ha god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du besitter förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos Visma bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Som person ser vi gärna att du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter. Du är lösningsorienterad och har ett stort intresse för sälj. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm i förhandlingssituationer.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom ekonomi/teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av komplex försäljning i liknande verksamhet. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av ERP/HRM-system för stora/medelstora verksamheter.
  • Erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor
  • Tidigare ledarroll inom Sälj/Customer Success
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 September 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Patric Mure, Commercial Director
Patric.Mure@visma.com
070-8476184

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Visma Affärslösningar, Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har mer än 7000 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga