Visma Enterprise AB · Publicerad 9 juni 2021

Är du proffs på att förstå kundens behov och verksamhet samt kan omsätta dessa behov till systemkrav? Har du samma passion som oss - att hjälpa våra kunder att bli mer effektiva? Vill du dessutom utvecklas i en professionell miljö med fantastiska kollegor?

Missa inte chansen att bli vår nya Product Owner!

Om rollen

I rollen som Product Owner kommer du tillsammans med ditt team, kunder och stakeholders att bli en viktig del i att driva vår produkt Medvind WFM framåt. Din placeringsort är Stockholm eller Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Skapa och planera sprintar
  • Kapacitetsplanera
  • Prioritera produktbacklogg
  • Skapa User stories ink acceptanskriteria
  • Stödja teamet i förståelse för utvecklingsaktiviteter
  • Stödja teamet i tillämpningen av agila metoder
  • Dagliga prioriteringar och arbetsfördelning i teamet
Vem söker vi?

Vi söker dig som är teamfokuserad, strukturerad i sitt arbetssätt samt har en förmåga att inspirera och kommunicera ett budskap till olika målgrupper. Som person är du positiv, noggrann och ansvarsfull. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete som produktägare
  • Tidigare erfarenhet av Workforce Management
  • Goda kunskaper inom agil produktutveckling
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Team Manager

Hej! Mitt namn är Kasper Dahlin och jag är Produkt- och Utvecklingschef för Medvind WFM. Jag brinner för att skapa verktyg som förenklar folks vardag. Mitt team är ett tight team som arbetar distribuerat med utveckling och förvaltning av Medvind WFM. Jag söker efter dig som vill ha en central roll i ett agilt utvecklingsteam. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 27 juni 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Kasper Dahlin, Development Manager

kasper.dahlin@visma.com

073-055 29 09

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga