Visma Enterprise AB · Publicerad 3 maj 2021

Lockas du av en roll där du bidrar med att förenkla våra kunders vardag genom att hjälpa dem att få sina lösningar levererade på ett optimalt sätt? Brinner du för projektledning och kundnöjdhet? Vill du arbeta på ett av Europas ledande IT-bolag?

På Visma jobbar vi med verksamhetskritiska system och lösningar som hjälper våra kunder att bli effektivare bland annat inom HR, Lön och Ekonomiområdet. Vi söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa med spännande affärer och projekt där du kommer ha en viktig roll i att fortsätta skapa digitala möjligheter för våra kunder inom primärt den offentliga sektorn med tyngdpunkt på projektledning av införandeprojekt av HR, Lön och Bemanningssystem i kommun och region.

Om rollen

Som Project Manager ingår du i ett team med 2 Project Managers vars uppdrag är att leda komplexa kundprojekt inom främst offentlig sektor med fokus på implementation av våra systemlösningar inom HRM, WFM och FMS. Du ansvarar för att leda egna projekt där du jobbar med effektiv projektstyrning i enlighet med fastställda tidsplaner samt säkerställer genomförande av projekten mot uppsatta mål och inom givna budgetramar. Din placeringsort är Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Genomföra projekt med resultat enligt krav- och lösningsbeskrivning samt inom ramarna för projektdirektiv och projektplan
  • Driva och delta i kunddialog, interna och externa styrgrupper samt övriga samverkansforum nödvändiga för leveransen
  • Säkerställa att projektorganisationen och arbetssätten inom projekten drivs enligt projektstyrningsmodell och andra beslutade rutiner.
  • Självständigt leda och engagera projektmedlemmar
  • Uppföljning gentemot projektägare och styrgrupp, externt och internt
Vem söker vi?

Vi söker dig som är affärsinriktad och med en stark vilja att leverera resultat. För att lyckas är du trygg i rollen som projektledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har högt engagemang och en förmåga att alltid se möjligheter och lösningar. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du är tydlig i din roll som projektledare och har lätt för att samarbeta och vinna förtroende i arbetsgrupper. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift.

Vi tror att du har en examen från Yrkeshögskola eller Högskola inom HR/IT/teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser även att du har flerårig erfarenhet som projektledare av större projekt inom HR, Lön och Ekonomiområdet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Certifiering av PPS projektstyrningsmodell eller motsvarande
  • Kompetens kring kommersiell avtalstolkning
  • Arbetslivserfarenhet från offentlig sektor
  • Erfarenhet av HR, Löne eller ekonomisystem
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Eleonor Kalin, Business Area Director HRM Public: eleonor.kalin@visma.com

Vill du veta mer om Visma Enterprise?

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga