Visma Enterprise AB · Publicerad 20 nov 2020

Drivs du av att utveckla framgångsrika affärer och att skapa goda relationer? Vill du jobba i en av Europas mest expansiva IT-koncerner, där din roll kommer ha stor påverkan för vår fortsatta tillväxt?
På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt Sales team och ha en viktig roll i vår resa där vi fortsätter att skapa digitala möjligheter för våra kunder.

Missa inte chansen att söka tjänsten som Sales Executive.

Om rollen
Som Sales Executive hos oss arbetar du med systemförsäljning i huvudsak mot våra kunder inom privat sektor. Du ingår i ett säljteam som idag består av 12 drivna säljare där vi tillsammans arbetar för att skapa bra kundupplevelser och att effektivisera kundernas vardag med hjälp av våra system. I rollen ansvarar du för att driva alla steg i försäljningen, från prospektering, via kundsamtal och möten, till demo, offerering och avtal. Vidare har du en viktig roll där du hanterar komplexa säljsituationer, där du har förmågan att förstå och utveckla affären under processens gång. Du kommer även samarbeta med övriga delar av vår organisation där vi tillsammans skapar erbjudanden kring bland annat leverans och utveckling av våra system/tjänster. Placeringsort är flexibelt på något av våra kontor.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kommersiellt helhetsansvar för kund, med försäljning av Vismas olika erbjudanden
  • Självständigt driva säljprocessen från start till mål efter Visma Enterprise sälj- och anbudsprocess
  • Hantering av kundkontakter, genom personliga möten i kombination med uppkopplade aktiviteter
  • Följa uppsatta mål och rapportera prognoser samt kundrelaterade aktiviteter i Vismas rapporteringsverktyg
  • Delta i säljaktiviteter såsom mässor, seminarier, kunddagar samt uppföljning av dessa
Vem söker vi?
Vi söker dig som är resultatorienterad, självständig och förtroendeingivande. Du brinner för affären och att skapa goda relationer. Du sätter kundens behov i fokus och motiveras av att uppnå maximal kundnöjdhet. Du har en förmåga att förhandla och triggas av av att nå de konkreta säljmål som är uppsatta. Du är en trygg säljare och van att presentera affärsförslag och lösningar som möter kundernas behov. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö, vi tror därför att du kommer att trivas som allra bäst om du är nyfiken, engagerad och utvecklingsbenägen.

Vi ser gärna att du har en högskole-/universitetetsexamen med relevant inriktning för rollen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen har du arbetat med motsvarande typ av försäljning tidigare.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta med kundansvar och försäljning av Lön/HR/WFM
  • Påvisat goda resultat av komplex lösningsförsäljning (B2B)
  • Erfarenhet av förhandlingar/upphandlingar
  • Erfarenhet av försäljning av cloudtjänster
  • Kunskap om Agda PS eller någon av våra andra lönesystem
Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till digitala intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 13 december 2020.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Maria Nordin, Sales Director.
maria.nordin@visma.com alt. 0767728737

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga