Visma Enterprise AB · Publicerad 30 jan

Vi söker nu en tekniskt product marketing manager till vårt team i Stockholm.Här är rollen för dig som vill jobba i en tekniskt omväxlande roll med stort fokus på kundens behov och verksamhet.

Lockas du av att jobba i en arbetsmiljö med fokus på innovation och flexibilitet?

Då borde du läsa vidare om rollen och Visma.

Om rollen
I rollen som Technical Product Marketing Manager ingår du i ett team på 9 personer och rapporterar till Manager HRM Product. I teamet arbetar man med försäljning av Vismas HRM produkter och tjänster till kunder inom privat och publik sektor. Som Technical PMM kommer du att arbeta med marknadsföring, budskap och positionering av våra SaaS och ASP tjänster. Ditt huvudfokus är att leda och driva paketering av våra HRM-applikationer mot våra driftcenters. I rollen kommer du att vara expert på de tekniska frågorna kring applikationerna. Du kommer att översätta kundens behov och kommunicera dessa till drift- och utvecklingsavdelningen. Du agerar naturlig kravställare mot våra driftcenters där du är länken mellan drift och kund. Placeringsort är Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Tekniska frågor kopplat till hosting/drift
 • Nära samarbete med sälj/bid-manager
  • Stötta i kundcase, kravspecifikation och upphandlingar.
  • Svara på tekniska driftfrågor kopplat till SaaS och ASP tjänster
 • Medverka i löpande utbildning av och information till våra konsulter.
 • Vara delaktig i framtida utveckling av driftmiljöerna i form av att löpande dela kunskap om marknadens krav och behov till drift- och utvecklingsenheten.
 • Hjälpa säljarna med produktrelaterade frågor.
 • Medverka i samband med upphandlingar.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som även trivs med att jobba självständigt. Du drivs av att tillföra mervärde till verksamheten och kunderna. Som person är du positiv och serviceinriktad med förståelse för hur man sätter kunden i centrum. I rollen kommer du dagligen samarbeta internt som externt, varför vi gärna ser att du är social och har förmågan att kommunicera, samarbeta, inspirera och motivera. Du tar initiativ till - och genomför - förändringar som leder till förbättrade processer, bättre tillgänglighet och kundnöjdhet. Vi tror att du ser vikten av din roll och värdet i god leverans till kund.

Vi tror att du som söker har relevant utbildning inom IT/teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
En eller flera av följande kunskaper är meriterande:
 • Kunskap och erfarenhet av olika driftformer och driftmiljöer
 • Förståelse för IT-branschen samt erfarenhet av att visa och presentera IT-lösningar
 • Erfarenhet av att arbeta med molnlösningar
 • Erfarenhet av HRM-lösningar
 • Erfarenhet inom försäljning och upphandlingar
 • Förmåga att fungera som en ambassadör för våra produkter och tjänster
 • Erfarenhet av systemutveckling
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 24 februari 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunilla Eriksson, Manager HRM Product
Gunilla.Eriksson@visma.com 0708593493

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. Du kan läsa mer om oss på www.visma.se/enterprise.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT